EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN MIHAILO: Janjuš obelodanio sve detalje!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš se oglasio, pa otkrio kada će biti sahranjen njegov brat.

EVO KADA ĆE BITI SAHRANJEN MIHAILO: Janjuš obelodanio sve detalje!

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, duboko je potresla njegovu porodicu, ali i celokupnu javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republika pisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio.

Kako smo već pisali, sahrana će biti u Prijepolju, što je potvrdila njegova porodica, a sada se oglasio i Janjuš, pa otkrio vreme sahrane:

- Sahrana mog voljenog brata biće sutra u 12h - napisao je Janjuš.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Podsećanja radi, nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom.

- Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao - rekao je izvor sa lica mesta.

- Ništa nam nisu rekli. Ne znamo što je digao ruku na sebe. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je se Mihailo ubio. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku - otkrila je za Republiku tetka pokojnog Mihaila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading