ANITI PRESELA PRVA NOĆ U IZOLACIJI: Pokazala Anđelu zadnjicu, pa dobila šut-kartu zbog Maje Marinković!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović se ponadala da će Anđelo želeti da spoje dušeke u izolaciji, a ovo nije mogla ni da nasluti.

ANITI PRESELA PRVA NOĆ U IZOLACIJI: Pokazala Anđelu zadnjicu, pa dobila šut-kartu zbog Maje Marinković!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom prethodne večeri u rijaliti programu "Elita" održan je još jedan izbor potrčaka, a vođa Marko Đedović je doneo odluku o tome ko će narednih sedam dana boraviti u izolaciji. Spekulacije su trajale danima, ali kada je Đedović izabrao Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, postalo je jasno da će ova nedelja biti i više nego uzbudljiva.

Kako su njih dvoje već danima unazad glavna tema gotovo svih dešavanja na imanju u Šimanovcima, Đedović je istakao da je odlučio da ih izabere jer bi bilo van pameti staviti nekoga drugog.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Neću ja previše da filozofiram. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

Anita je pripremila ljubavno gnezdo, u nadi da će Anđelo poželeti da spoje dušeke u izolaciji, ali Ranković nije želeo ni da čuje za tu opciju. Lepi Mića ih je posetio u izolaciji, pa poručio Anđelu da malo manje obraća pažnju na Maju Marinković, kako bi se u potpunosti posvetio Aniti.

- Ti malo manje pažnje posvećuj Maji. I pazite šta radite - poručio je Lepi Mića Anđelu.

Kada je Mića napustio prostoriju, Stanojlovićeva je pokušala da isprovocira Anđela, pa se otkrila i pokazala mu zadnjicu, ali on je samo okrenuo glavu ka zidu i otišao na spavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading