ŽESTOKA OTIMAČINA ZA ANĐELA! Maja preotela Rankovića Aniti, on jedva dočekao da ponove aferu!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Anđelo Ranković su uhvaćeni, kako flertuju Aniti iza leđa.

ŽESTOKA OTIMAČINA ZA ANĐELA! Maja preotela Rankovića Aniti, on jedva dočekao da ponove aferu!

Foto: printscreen/RTVPink

Od kada je ušao u Elitu, Anđelo Ranković je zapao Aniti Stanojlović za oko i od tog trnutka se ne odvaja od njega. Međutim, Ranković je ovoga puta iskoristio priliku kada je ostao sam i popričao sa Majom Marinković.

Anđelo je iskoristio Anitino odsustvo, kako bi flertovao sa Majom, znajući da bi to Aniti veoma smetalo, a Marinkovićeva mu je jasno stavila do znanja da sa njom nema igre, s obzirom da je, kako i sama kaže, "luda":

- Anđelo, šta je, nisi se naspavo? - pitala je Maja kroz osmeh.

- Možda. Ti si napunila baterije - smeškao se Anđelo.

- Jesam, vidi li se? - pitala je Maja.

- Vidi. Ti si luda - rekao je Anđelo.

- Najluđa - rekla je Maja.

Smeškali su se jedno drugom i čekali početak večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", dok se Anita spremala, ni ne sluteći šta joj se dešava iza leđa.

Podsećamo, Maja i Anđelo se pozaju već godinama, pa su tokom jednog od zajedničkih boravaka u "Zadruzi" priznali su da su se dopisivali, što je razotkrio njen tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš. Mnogi smatraju da se između Anđela i Maje desilo nešto više od prijateljstva i da Ranković strahuje da će ona to iskoristi da iznese, kako bi mu napravila probleme sa Anitom Stanojlović sa kojom se trenutno muva i flertuje. 

Međutim, po svemu sudeći, ni Anđelo nije ravnodušan i vrlo rado uzvrati Maji prilikom flertovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.12.2023 05:11

Maja i Anđelo su JEDNO ZA DRUGO, beogradski mangupi, ali ona je za njega nedostižna...a o MONSTRUMU ANITI, seljančuri iz provincije, dobro kaži svi...lepa ljuštura, a mozak i kvaliteti na minimumu...tj.NEMA IH...PSIHO SLUČAJ....gricka nokte, drma se cela. smeje se neartikulisano...LUDAČKA KOŠULJA KE SKROJENA ZA NJU...