NAJPRLJAVIJI UČESNICI ELITE SU MIONA I ŠA: Cimeri urnisali preljubnike, zbog ovoga će GORETI Bela kuća!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda bez dlake na jeziku o Mioni i Ša!

NAJPRLJAVIJI UČESNICI ELITE SU MIONA I ŠA: Cimeri urnisali preljubnike, zbog ovoga će GORETI Bela kuća!

Foto: ST/Dragan Kadić

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda ne prestaje da priča o Mioni Jovanović, koja ju je žestoko iznervirala danas. Milena je oplela po Mioni, ali i po Nenadu Aleksiću Ša, te ih je nazvala najprljavijim ljudima u rijalitiju.

- Stvarno ne kapiram. Ne podnosim to. A takvu stipsu otkad sam se rodila nisam videla. A pri tom, iskompleksirani mali kreten. Svi treba za sve da je pitaju. Ja kad ti j*bem mamu, znači da si mi skakao po živcima 38 puta. Kao pedantna, kupa se. Češlja p*čku sat i 15 minuta, pa kao da drži koncert na Ušću. Ja sam juče okačila bubicu kad sam se kupala, kuca neko. Opet kuca neko. Pita koliko ću, ja kažem da ne znam. Ja završim, ona ušla da opere ruke. To je mogla i u kuhinju. Kuca mi na vrata kao Jehovin svedok - bila je besna Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda oplela po Mioni i Ša

- Njih dvoje su najprljaviji ljudi u rijalitiju, ona i Ša, a drže kupatilo tri sata. Gule tri sata. Tri sata su uzeli, a najprljaviji - dodala je Kačavenda.

Ranije se i Janjuš požalio na Mionu.

- Uzeo sam jedno zrno iz dosade, ona kaže: "Šta mi jedeš to, to mi je doručak". Ja ućutah, neću (zbog Ša)... - krenuo je da se žali Janjuš.

- Ona je tako iskompleksirana klinka. Kad joj budem rekla, pušiće se. Ja nemam ništa sa Ša... - istakla je Kačavenda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda oplela po Mioni i Ša

- Znam, ali ja sam dobar sa njim. On se zato i nervira... - pričao je bivši košarkaš.

- Šta ja imam sa njim? Ne može da je zastupa i brani. Klinka je iskompleksirana do besvesti. Ona priđe, jede, ostavi gomilu mrva, opere svoju kašiku. Juče sam rekla da neću da pipnem ništa! - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading