ON JEDINI GOVORI O TAJNAMA ELITE: Nikola Jovanovič u programu uživo obelodanio detalje o kojima SVI ĆUTE!

Autor:

Zadruga

27.11.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji ljubavne afere!

ON JEDINI GOVORI O TAJNAMA ELITE: Nikola Jovanovič u programu uživo obelodanio detalje o kojima SVI ĆUTE!

Foto: printscreen/RTVPink

Veliki šef danas je takmičarima "Elite" dao zadatak da glasaju za tri osobe koje među njima smatraju najvećim manipulatorima. Danas je u Beloj kući jako tenzično, pa su se svađe sa podele budžeta nastavila i na ovom sastanku. 

Nenad Aleksić Ša i Nikola Jovanović ušli su u žestoki sukob, tokom koje su pljuštale uvrede. U jednom trenutku Nikola je izgovorio ono o čemu su mnogi ćutali, a to je reperova ljubavna afera sa pevačicom Mionom Jovanović

- Sedi dole i idi varaj ženu sa Mionom. javno si je prevario i svi ti se smeju. Čak i kada pi**m u krevet ponosniji sam od tebe - rekao je Nikola.

Odnos Mione i Ša privlači veliku pažnju javnosti pogotovo jer su oboje ušli zauzeti, a nakon što su se zbliili Nenad je odlučio da pokrene proces za razvod braka, dok se pevačicin dečko ne oglašava, čak ni kad je imao priliku da joj pošalje čestitiku za slavu. Mnigi učesnici primećuju šta se dešava između njih, ali ćute, kako bi sačekali da vide razvoj situacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading