MAJA I BUKILIĆ MAGARČE BIVŠU ROBIJAŠICU: Uhvaćeni na delu, Teodora Balzak ni ne sluti šta joj se dešava iza leđa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera usnimila flert, ovo će napraviti rusvaj u "Eliti"

MAJA I BUKILIĆ MAGARČE BIVŠU ROBIJAŠICU: Uhvaćeni na delu, Teodora Balzak ni ne sluti šta joj se dešava iza leđa! (VIDEO)

Foto: ATAImages, instagram.com/samoposmatramo1

 

 

Maja Marinković nedavno se uselila u Belu kuću i svojim pojavljivanjem napravila pometnju u ljubavnoj vezi Teodore Balzak i Nikole Kulića. Nikola je tad iznenada odlučio da raskine sa Teodorom i vreme je provodio samo sa Majom, ali nakon njenog priznanja da voli Filipa Cara odlučio je da se vrati bivšoj robijašici. 

Međutim, iako je delovalo da su Maja i Nikola prekinuli svaki kontakt, to ipak nije tako i njih dvoje su danas uhvaćeni na delu i raskrinkala ih je jedna stranica na Instagramu koja prati dešavanja. 

Na snimku se jasno vidi da se Maja i Nikola gledaju i smeškaju, a u to možete da se uverite i sami na klipu koji se nalazi na početku ovog teksta. 

Kako li će Teodora reagovati ako ovo sazna, ostaje da vidimo. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Maja Marinković, Nikola Bukilić i Teodora Balzak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

28.11.2023 09:36

iskreno maja je ya ovu misssssss