VODITELJKU ELITE DO SAD NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU: Uhvaćena u nezgodnom trenutku, obline sevnule u prvi plan! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Mihailović privukla je veliku pažnju svojim atraktivnim fizičkim izgledom.

VODITELJKU ELITE DO SAD NISTE VIDELI U OVOM IZDANJU: Uhvaćena u nezgodnom trenutku, obline sevnule u prvi plan! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović

Voditeljka Maša Mihailović postala je deo tima "Elite" ove godine, a o njenom privatnom životu se malo toga zna.  Ona ima 21 godinu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Već godinu dana se bavi novinarskim poslom, a čelnici Pink televizije su prepoznali njene kvalitete i pružili su joj priliku da vodi najgledaniji rijaliti u Srbiji. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maša Mihailović Instagram

Njen fizički izgled privukao je pažnju gledaocima rijalitija i dosta se komentariše na društvenim mrežama, a mnogi ne znaju da je ona jako posvećena svom telu i da redovno odlazi na treninge kako bi održala vitku figuru i izvajane obline. 

Voditeljka je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila trenutak sa jednog svog treninga. Ona je radila vežbe za gluteus, pa je uhvaćena u nezgodnom trenutku, ali je svima odmah zapalo za oko da ima izvajanu zadnjicu, što je dodatno isticao crni uski šorts koji je nosila u tom treenutku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović na treningu

Inače, Maša je nedavno otkrila po čemu se razdvojila od ostalih kolega, pa su je čelnici Pinka odabrali za ovaj projekat.

Smatram da sam se dobro pokazala u emisiji u kojoj sam gostovala na Red televiziji. Gostovala sam u emisiji "Pitam za druga" i verovatno im se dopao moj stav, a i fizički izgled igra važnu ulogu. Smatram da je upućenost u rijaliti i način na koji se ophodiš prema svojim sagovornicima, jako bitan - rekla je Maša za "SrbijaDanas".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading