"OMAĐIJAN JE UBIO ČOVEKA" JEZIVO! Bebica optužio Kulićke da se bave VRADŽBINAMA: Tijanin dečko ROBIJA zbog njih, dobro je da sam POBEGAO!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica izneo najskandaloznije optužbe na račun porodice Kulić!

"OMAĐIJAN JE UBIO ČOVEKA" JEZIVO! Bebica optužio Kulićke da se bave VRADŽBINAMA: Tijanin dečko ROBIJA zbog njih, dobro je da sam POBEGAO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Nenad Macanović Bebica ne prestaje da iznosi skandalozne optužbe na račun porodice Kulić, a sinoć je u razgovoru sa cimerima izneo možda i najstrašniju. Opšte je poznata činjenica da je dečko Tijane Kulić u zatvoru, a Bebica je sinoć otkrio učesnicima "Elite" da je on iza rešetaka zbog toga što je ubio čovek zbog nje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana Kulić

Kako je dalje naveo, sumnja da su Marija Kulić i njene ćerke bacile crnu magiju na njega da to uradi i srećan je što je raskinuo sa Miljanom Kulić jer se uplašio da njega ne zadesi ista sudbina. Bebica se prisetio prošlih sezona rijalitija, kad su mnogi bivši zadrugari sumnjali da je omađijan i da je zato opsednut Miljanom.

- Znate zašto pozdravlja Pekija? To je momak koji je u zatvoru, a to je pozdrav upućen meni. Sad ću ja da ga pozdravim kad budu nominacije. Nap*ši mi se k*rca - krenuo je Bebica.

- Hvali se time što joj je dečko od sestre u zatvoru - dodao je Marko Đedović.

- Ubio dečka zbog nje, zbog Tijane je ubio čoveka - pričao je Macanović.

- I ona (Miljana) ga pozdravlja? - šokirao se novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bebica iznosi skandalozne optužbe na račun Kulićki

- Znaš šta sam razmišljao, prvi put kad mi je spomenula Pekija, ja razmišljam, on je i ubio čoveka zbog Tijane. Onda i ne čudi što su povezivali moje poteze sa... - krenuo je Bebica da priča, a Đedović je shvatio na šta aludira:

- Vradžbinama - završio je njegovu rečenicu Marko.

- On je ubio dečka zbog nje, 15 godina. Četiri se krio. A otac mu bio komandant 63. padobranske, nije neka budaletina, ko zna šta su uradili čoveku... Ja sam na vreme pobegao - nastavio je Macanović.

- Bože me sačuvaj - šokirao se Đedović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
taurunum

10.10.2023 11:28

Obaj Bebica definitivno nije normalan.Covek pomislio da je bitan.Sramota za svoju porodicu.