HLADAN TUŠ ZA TRUDNU ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Filip Car doneo KLJUČNU ODLUKU, evo šta će se desiti za zajedničkim detetom!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokušala je da kontaktira Filipa Cara, a njegov odgovor zaprepastio je sve.

HLADAN TUŠ ZA TRUDNU ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Filip Car doneo KLJUČNU ODLUKU, evo šta će se desiti za zajedničkim detetom!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Aleksandra Nikolić odlučila je da spusti loptu, pa odblokira i kontaktira Filipa Cara, s obzirom da ćeka njegovo dete.

Kako prenosi Pink, Filip je odgovorio Nikolićevoj i sasuo joj sve u lice, pa joj stavio do znanja da će u svakom momentu za dete biti tu, ali da sa njom više ne želi ništa imati:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Da li želiš da ti i ja imamo jedan normalan odnos da se ne svađamo i ne provlačimo po medijima i da sve svoje probleme koje imamo rešavamo međusobno? Ovde te pitam zato što mi je stalo da dete koje nosim dođe na svet zdravo i da više ne priređujemo stresove ni tebi, a ni sebi - pitala je Aleks, na šta je Car odgovorio:

- To me pitaš nakon što sedneš u emisiju na televiziju sa nacionalnom frekvencijom i pred milionima kažeš da sam nasilnik nad trudnom ženom, a poginuo sam za nas! Sve sam napravio da naš život bude normalan! Šta misliš, zašto sam odjednom se čuo sa osobama kojima ne da nisam dao pristup, nego ime nisam pominjao?! Pa, zato, jer sam bio ljut i besan da odlaziš opet i da ti je odluka abortus. Razumem ljutnju i bes, ali takvu ljagu da bacaš na mene, a ti me najbolje znaš, ti od svih mene u dušu znaš kakav sam čovek! Sve vezano za dete finansijski sam tu i ako nešto treba da me nazoveš baš za dete da mi javiš za neki pregled ili tako nešto, to bi bilo ljudski da budem upućen u sve. I kad se rodi, bilo bi okej da budem na porođaju i da se ne natežemo nego da je mogu videti, a kasnije kad poraste i uzimati kod sebe. To je to. Javi se šta god treba, čuvaj se, pozz - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 

- Filipe, ti si se čuo sa svim tim ženama još u avgustu, daj ne zaje**vaj više. Meni je jako žao jer smo napravili cirkus od života. Hoću da se pojedem jer sam uopšte i gostovala bilo gde, ja nisam taj tip koji će iznositi javno neke stvari. Ok, nema problema, ne branim ja tebi ništa, možeš viđati bebu kada god poželiš i čak može i dolaziti kod tvojih, ja nisam monstrum - rekla je Nikolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Peru se

01.10.2023 10:25

" Peru se"( izraz popularan u rijalitiju) od svoje prošlosti a i sasašnjost im nije ništa bolja. Aleksandra se godinama "pere" od Bujanovca, Makedonije, Turske, Španije i, ona se uvek za nešto pravda. Za nasilje i opijate optuživala ga je i u rijalitiju dok su se svađali i mitili. Car? Burna prošlost, zatvor, beg od policije, grubost prema devojkama, ponižavanje devojaka ( pristajale su na sve to Mina, Dalila, Maja, Milica ... , prasštale mu i gledsle u njega kao u veliki uspeh i ljubav u svom životu). Da, sve je ovo očekivano i za njih nema zajedničke budućnosti. Ne postoji sredstco koje "pere" prošlost ili lek koji menja nečiji karakter a to je glavni problem u njihovoj vezi. Lek je da se udalje jedno od drugog i Aleks da u nekom mirnom i bez ksmera, novinara i instagrama iznese tu trudnoću i rodi zdravo dete o kojem će se moći brinuti. Sve ostalo su nove laži i prevare, strsovi i lažna popularnost.