EVO ZBOG ČEGA ĐEDOVIĆ ULAZI U ELITU: Sve je šokirala njegova odluka, voditelj konačno razvezao jezik!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović progovorio o učešću u novom projektu televizije Pink!

EVO ZBOG ČEGA ĐEDOVIĆ ULAZI U ELITU: Sve je šokirala njegova odluka, voditelj konačno razvezao jezik!

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

Televizija Pink je nedavno otkrila da je prva zvanična takmičarka "Zadruge 7 - Elita" Milena Kačavenda, a onda je usledila šok informacija, da voditelj i novinar Marko Đedović ulazi u novi projekat. 

On se oglasio i progovorio o svojoj odluci da ponovo uđe u rijaliti, te otkrio kakva očekivanja ima.

- Delom imam očekivanja, a delom saznanja da će biti ništa do sada viđeno vizuelno. Što se tiče suštine i dešavanja, takođe mislim da će se sad dogoditi tako nešto. Nešto i nikada pre (viđeno), a i nikada posle. Imam takav neki osećaj, a ja ću sve od sebe dati da tako bude - započeo je Đedović za "Pink.rs", pa priznao da li ima tremu:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ne tremu, uzbuđen jesam i iskreno JEDVA ČEKAM, ALI ZAISTA JEDVA ČEKAM DA BUDEM UČESNIK NEČEGA ŠTO ĆE DRUGI GLEDATI I DIVITI SE TOME - dodao je on.

Voditelj je otkrio da li ulazi sa strategijom u rijaliti.

- Pa kod mene planova nema, ja kad god nešto isplaniram i kad dođe do toga, meni sine bolja ideja i tako da sve i kad isplaniram, ispadne nekako mnogo bolje nego planirano. Imam tako neku sreću u životu, tako da ću se prepustiti osećajima šta treba da radim tamo, ali da će biti svađe, da neću ćutati AMA BAŠ NIKOME. Nema šanse, i nema sažaljenja na vaginalno-penisoidne žrtve. I tužne priče koje, gle ku*ca, došli na TV da pričaju, pa dodaju 500 stvari i izlažu pola stvari i očekuju visok plasman, a to što su ološi nema veze, "imam tužnu priču". Ne zanimaju me te priče, idi u institucije pa traži pomoć, a ne ja da se sažaljevam... Ovako kažem, jer su to u većini lažne priče za izazivanje sažaljenja zarad plasmana - poručuje on.

Marko je priznao i da li od nečega strahuje, kao i sa kojim novim iskustvima ulazi u "Elitu".

Republika

Foto: Republika tv

 

- Pa ja sam izbegao jedino iskustvo one podmornice sa onim milijarderima, ostalo ni jedno jedino, čini mi se. Ako sam nečim bogat, to je iskustvo, tako da ne bih izdvajao neka pojedinačna. Strah imam od visine i ničega više, ja sam osoba sa potpunim odsustvom straha. Mene ako hočes da uplašiš popneš me na neku visoku zgradu. Ostalo je sve smešno, kako narod kaže, NE PLAŠI SE MEČKA REŠETOM - rekao je Marko i nasmejao se.

Marko se osvrnuo i na buduću cimerku Milenu Kačavendu.

- Što se Milene tiče, ima tu dosta stvari koje bih ja voleo da čujem od nje lično, ali da je Milena Kačavenda neko ko je meni zanimljiv za rijaliti, svakako DA. I drago mi je da ulazi, volim takav tip učesnika, da se ogradim odmah, ne poznajem je, ono što sam video iz medija! Jedva čekam i tu da čujem razne stvari, podržavam njen ulazak - ispričao je voditelj.

Republika

Foto: Instagram.com, Ilustracija

 

Marko se za sam kraj obratio i budućim učesnicima "Elite".

- Ma ni ne znam za sada ko su i ne zanima me, sve mi je jedno. Nek budu zanimljivi narodu sa mnom će lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biba

08.08.2023 18:05

Ja znam zasto ide,da nadje decka,jer u realnom svetu ga niko nece jer je zlotvor i kreten par excellance

kefalo

08.08.2023 19:25

Šta će čovek nego da se vrati svom pravom zanimanju, ipak je kao "radio Mileva" jedino uspešan. Magistar... ali za "ibarsku". I jako obrazovan, ono kad je kviz znanja iz opšte kulture (na nivou do 2. razreda srednje škole) on redovno beše ispod stola. A i hrabar je. ("U poomoooć šefovi, u ugovor sam stavio da me ne diraju... zbog kičme!") Samo se visine boji, ali odskoči i vrisne k'o "Damjanov zelenko" kada proleti leptir pored njega. Ma šta mu teško (da se izrazito kompleksaški lažno predstavlja), uvek ima još nepismenijih kod kojih to može da prođe. E pa sa srećom u "elitu"!