KAČAVENDA SE TAJNO SASTALA SA SLAVNIĆEM: Skovali PAKLENI PLAN kako da UNIŠTE Anu Ćurčić, Bulića čeka potpuni HAOS!

Autor:

Zadruga

13.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda sa Zvezdanom Slavnićem skovala plan kako da unište Anu Ćurčić!

KAČAVENDA SE TAJNO SASTALA SA SLAVNIĆEM: Skovali PAKLENI PLAN kako da UNIŠTE Anu Ćurčić, Bulića čeka potpuni HAOS!

Foto: ST/Vladimir Lukić, D. Kadić

Nakon što je Ana Ćurčić po izlasku iz Zadruge 6 kao drugoplasirana, otpisala svoju kumu Milenu Kačavendu i stavila je na blok listu.

Milena je smislila pakleni plan, u koji je uključila i Aninog velikog neprijatelja. Kako tvrdi izvor blizak Kačavendi, ona se pre nekoliko dana sastala sa Zvezdanom Slavnićem sa kojim ima ozbiljan plan da se osveti Ani, jer joj je okrenula leđa nakon svega.

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda, Aca Bulić

 

Milena mnogo toga zna o njoj i pokušala je da je predstavi kao sveticu, ali sada će sve da izađe u javnost i to sa dokazima. Milena je nazvala Zvezdana i zamolila ga da se vide.

- Zvezdan i nije bio toliko iznenađen pozivom i brzo je pristao da se sastane sa Milenom. Ona mu je rekla da zna da se on u tajnosti video sa Anom van Beograda i da je ona bukvalno to uradila kako bi spustila loptu da bi mogla da ozvaniči vezu sa Acom. On je rekao kumi da ga ne zanima više ta tema i da Ana može da radi šta želi samo da njega nigde ne pominje i ne dira. Međutim, Milena je počela da mu priča šta se sve stvarno dešavalo od kada je on ušao u rijaliti. Kako se Ana pripremala da uđe, koga je sve zvala i šta je radila. I to nije sve, saznao je Zvezdan i sa kim se Ana čula dok je on bio u zatvoru, kao i koliko puta je tajno zvala Acu koji je tada molio da ga ne remeti jer ima vezu - kaže izvor za Star blizak Mileni.

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

 

- Ona je obećala Zvezdanu da će pričati sa čelnicima Pinka kako bi njih dvoje zajedno ušli u Zadrugu 7 i do koske raskrinkali Anu. Njemu to zvuči okej, jer je svakako planirao da opet uđe u rijaliti, ali zbog diskvalifikacije znao je da to ne ide tako. Milena i on imaju dogovor i sada se povremeno i čuiu i dogovaraju šta i kako.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ena

13.07.2023 09:11

Milena pošto želi da bude Ana i da ima sve što Ana ima,eto joj upišanka jedno za drugo su, Ana ke uz Acu, nikada jača i srećnija a Milena se koprca od ljubomore, žena je klasično govno, Ana je kao dobar čovek htela da ispoštuje, ali koliko god ona pokušavala, govno smrdi