KRENULA I NE STAJE: Ana Ćurćić UKLANJA prepiske i BLOKIRA ljude sa kojima je kontaktirala!

Autor:

Zadruga

22.06.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" raskrinkana uživo u emisiji!

KRENULA I NE STAJE: Ana Ćurćić UKLANJA prepiske i BLOKIRA ljude sa kojima je kontaktirala!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Ćurčić

Tokom trajanja "Zadruge 6", Marko Janjušević Janjuš je otkrio da ga je Ana Ćurčić kontaktirala pre njegovog ulaska u rijaliti. Njih dvoje su tada pričali o ponašanju Zvezdana Slavnića i Janjuš je trebalo da mu prenese poruke od Ane. On je sinoć, dok je gostovao u emisiji "Narod pita", ušao da pronađe poruke od Ane, te shvatio da ih je izbrisala, kao i da ga je blokirala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

- Ja sad ulazim u poruke Ana Ćurčić, samo da nađem... Nešto ranije mi je pisala, nije sada. Video sam da je obrisala sve poruke pre rijalitija, ne znam zašto bi to neko uradio. Sada me je i blokirala gospođa, neka je sa srećom - rekao je Janjuš.

- Šta te je toliko iritiralo - pitala ga je voditeljka.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

- Nekako sam znao zašto je tu i to me je iritiralo. Uvek sam mislio da je ona tu samo da bi zaradila pare, kad sam se posvađao sa njom rekao sam joj da je folirant. Onda su mene ljudi gledali: "Šta reče ženi kao folirant?", i na kraju se ispostavilo da je 97 odsto kuće pričalo isto što sam i ja pričao... Danas sam čitao da sa kumom nije dobra i pravo da ti kažem, kuma kuma, one uopšte nisu dobre. Jao, Ivana, ko će znati šta je istina, niti znam ko je ta kuma, niti kakav su odnos imale, ali se ispostavilo da nisu imale dobar odnos. Mislim da je ona gledala kumu kroz to da joj pomogne u njenom cilju, što je da pobedi u rijalitiju, da bude Kija Kockar. Da dokaže narodu da je napolju još gore, da doda fila, da narodu gurne priču... Ona je znala kakva je kuma osoba, znala je da će da nagazi ono što je ona unutra izgovarala, rekla. Mi ne znamo da li je to istina, ali je služila za te stvari. Mislim da je dobro ona to radila, ali izgleda da je i ona iz koristi to radila - rekao je Janjuš.

Inače, Ana redovno drži "lajvove" na Instagramu i blokira sve ljude koji je vređaju, a sinoć su se Milena Kačavenda i ona otpratile sa ove društvene mreže, nakon raskrinkavanja u "lajvu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dusa

22.06.2023 13:04

I treba svi su glumili joj top a sad.zenu pljuju samo blok

Rale

22.06.2023 13:45

@Dusa - Svi su je mrzeli jer su znali da je kandidat za pobednika. Kao što su mrzeli i superiornu Kiju,

Kiki

22.06.2023 14:07

I Ana se sada blamira. Ili joj to naređuju po scenariju.