IVANI DUDIĆ SEVNUO DONJI VEŠ: Glumica zaigrala na stolu, zbog PROVOKATIVNOG izdanja pašće vam vilica! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvnuo snimak ludog provoda atraktivne glumice!

IVANI DUDIĆ SEVNUO DONJI VEŠ: Glumica zaigrala na stolu, zbog PROVOKATIVNOG izdanja pašće vam vilica! (FOTO)

Foto: Republika tv

Ivana Dudić, mlada glumica poznata po svom glumačkom talentu, ali i po vedrom raspoloženju, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim neustrašivim ponašanjem na proslavi prvog maja. Proslava je održana u prirodi, a uzbuđenje je dodatno začinila pojava trubača koji su se pridružili veseloj družini.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Dudić

Dok su trubači svirali, Ivana je pokazala svoju neobuzdanu stranu, popevši se na stolicu i potom se oslobodila obuće kako bi zaigrala na stolu. Ova neobična i hrabra akcija dovela je do toga da je mlada glumica otkrila i deo svog donjeg veša, iznenadivši mnoge svojom otvorenošću. Mnogi su se složili da je ovo jedno od najprovokativnijih izdanja ove talentovane glumice.

Republika

Foto: instagram.com

Ivana Dudić zaigrala na stolu

Pored svoje vedre prirode, Ivana je poznata i po svom zdravom načinu života. Glumica je otkrila da redovno vežba i vodi računa o ishrani, pri čemu je istakla da je iz ishrane izbacila meso i da se oseća mnogo bolje od tada. Ranije je iznenadila javnost podigavši majicu i pokazujući trbušnjake na svom stomaku, bez obzira na to što ispod nije nosila brushalter.

Podsetimo, Ivana je jednom prilikom podigla majicu i pokazala trbupnjake na stomaku, dok ispod nije imala brushalter.

Inače, glumica je priznala da redovno trenira i da se trudi da se hrani što zdravije, te naglasila da je iz jelovnika izbacila meso i da se od tada oseća mnogo bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
RASTKO

02.05.2024 13:01

PALA MI ....

RASTKO

02.05.2024 13:03

AMA KAKO ZNATE DA MI VEŠTAĆKA

RASTKO

02.05.2024 13:04

NE VIDIM DOBRO IZ PROFILA JOJ