ANA BI DRUGU LJUBAVNICU ZA ZVEZDANA, ANĐELA DIGLA BUNU! Zvezdan skovao TAJNI PLAN sa Majom, Đuričićeva PREBLEDELA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.04.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se drama!

ANA BI DRUGU LJUBAVNICU ZA ZVEZDANA, ANĐELA DIGLA BUNU! Zvezdan skovao TAJNI PLAN sa Majom, Đuričićeva PREBLEDELA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Voditeljka Ivana Šopić je u emisiji "Gledanje snimaka" postavila direktno pitanje Anđeli Đuričić o izolaciji Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

- Zbog čega si jutros u izolaciji pomerila Zvezdanov krevet dalje od Majinog, do zida, što ti je on zamerio - pitala je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Nije tačno, gurnula je uz zid, ja sam pomerio, jer ne volim da mi glava bude uz zid... Evo, Majo, koliko god da te gotivim, neću te u životu pozvati, a ko vidi da sam je pozvao sa mog broja, ima od mene pet hilljada - rekao je Zvezdan.

- Moram nešto da te podsetim, naš razgovor kod bazena, kad smo se kladili za jednu stvar da se neće desiti, pa zamalo da se desi u izolaciji. Tu si isto sebe demantovao, nevezano za mene - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Ne zanima me šta priča bilo koja, Maja ili neka druga, verujem svom dečku. Jako mi je drago da tvoja bivša žena podržava bilo koju vezu u kojoj bi ti bio, razumem, jer joj je drugarica - rekla je Anđela, pa je objasnila situaciju sa krevetom:

- Jastuk mu je upao pozadi u rupu i onda sam gurnula krevet pozadi. Naljutio se jer je već bio nervozan i ljut. Bilo je napred - nazad, a ne ka njoj - dodala je Đuričićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ISTINA

15.04.2023 14:42

Da li to znaci kada je zveknuti nervozan da ti dobijes setnju, isterao te kao kera. "STA SAM SAD URADILA" . Pustite joj taj klip pa neka tesi sama sebe. A mozete i onaj kada je cupa za kosu i izbacuje iz bele kuce, a ima ih.... Da li je realno da posrnula daje sve za 20gr. kur..a, sto bi rekla Zorica.