ZVEZDAN BIO U VEZI SA ANINOM ĆERKOM?! Osvanula fotografija tetovaže koja ledi krv u žilama - ovo dokazuje sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.03.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila tetka aktuelnog zadrugara, Zvezdan Slavnić voli mlade devojke, a svi se pitaju zašto bi ćerka Ane Ćurčić (22) posvetila tetovažu svom očuhu.

ZVEZDAN BIO U VEZI SA ANINOM ĆERKOM?! Osvanula fotografija tetovaže koja ledi krv u žilama - ovo dokazuje sve! (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Dragana, žena koja se predstavila kao tetka Zvezdana Slavnića, iznela je šokantne tvrdnje o odnosu bivšeg robijaša i ćerke njegove bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić.

Naime, ona tvrdi da je Anina ćerka istetovirala svog očuha na ruci, te aludirala na to da je Zvezdan imao nešto više sa svojom pastorkom.

- Zvezdan voli mlade devojke. To je malo nejasno i nelogično da devojka koja ima 22 godine napravi tetovažu posvećenu očuhu. Ana stalno govori kako je ona svoju decu vaspitala, kako je mogla da joj dozvoli da stavi tetovažu očuha? Ta devojka što tetovira je čak i izjavila da joj je ona ostala 50 evra dužna - ispričala je žena koja se predstavila kao tetka Dragana za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ćerka Ane Ćurčić istetovirala ime Zvezdana Slavnića na ruci

Podsećamo, Ana je Zvezdana napala nedavno u "Zadruzi" tokom svađe koju su imali, pa je pokušavala da ga natera da prizna šta je radio s njenom ćerkom.

- Reci, Zvezdane, sad ako smeš zbog čega je moja ćerka istetovirala tvoje ime?! Je l' smeš da priznaš? Ako ne smeš, mogu ja da pričam o tim detaljima bez problema. Ne plašim te se, ali znam da, kada bih progovorila o tome, ti bi momentalno izašao iz rijalitija. Pobegao bi udarajući se petama u dupe od besa i straha. To ću i da uradim jednom, samo me povuci za jezik! Mnogo ima detalja o tome, nacija bi se šokirala i zgrozila, ali imam toliko poštovanja i ljubavi prema svojoj deci da mi ne pada na pamet da njih izlažem bilo kakvom stresu zbog tvojih afera, nenormalnog ponašanja i nasilja. Nismo završili, treba da me se paziš i ti i ova tvoja balavica - urlala je tada Ana, a Slavnić je ćutao.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6 svađa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Leontina

14.03.2023 14:27

Meni je stvarno zao svake zene koja prolazi kroz nasilje, ali da mi cerku siluje i zavodi, stvarno bi ga ubila i otisla da se prijavim, kakv joj je sada zivot, svi znaju da je sa ocuhom imala aferu ili srpski receno jebala sa ocuhom, a ima sada ozbiljnu vezu, nema tog momka koji joj nece to nabaciti kad,tad. Unistila je detetu zivot!!

Odgovori 38 24
Dušan

14.03.2023 15:35

@Leontina - Zvezdan je uništio detetu život. Možda i nasilno.

Odgovori 39 12
Vlasta

14.03.2023 16:21

@Dušan - Zvezdan je nasilnik koji sve radi nasilno. Moguce da je bila maloletna.

Odgovori 35 17
Mira

15.03.2023 07:21

@Leontina - Strašno je što majke same dovedu takve muskarce,predatore u kuću kod svoje djece. Po meni je Ana loša majka!

Odgovori 4 17