ZAMONAŠILA SE POZNATA TIKTOKERKA! U tajnosti postala MONAHINJA, isplivale slike uzmimanja ZAVETA - evo kako se sada zove! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih influenserki se odrekla svega kako bi se potpuno posvetila veri!

ZAMONAŠILA SE POZNATA TIKTOKERKA! U tajnosti postala MONAHINJA, isplivale slike uzmimanja ZAVETA - evo kako se sada zove! (GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Eleni Mazlou

23-godišnja grčka blogerka Eleni Mazlou, koja ima skoro pola miliona pratilaca na društvenoj mreži TikTok, odlučila je da se povuče iz sveta društvenih mreža i posveti svoj život monaštvu, prenose strani mediji.

Eleni je stekla veliku popularnost na TikToku zahvaljujući svojim klipovima, u kojima je često delila prizore iz svakodnevnog života, savete o lepoti, modu i druge teme koje zanimaju mlade ljude. Njen sadržaj privukao je na stotine hiljade pregleda, što ju je učinilo jednom od najpoznatijih blogerki u Grčkoj, sa značajnim uticajem na mladu populaciju.

Međutim, Eleni je nedavno otkrila da je odlučila da uzme monaške zavete. U jednom od svojih videozapisa, objasnila je da je ta odluka proizašla iz dubokog duhovnog preispitivanja. Prema njenim rečima, osetila je potrebu da se povuče iz sveta slave i pažnje koju joj je TikTok doneo, kako bi se usredsredila na svoju veru i pronašla unutrašnji mir.

Njena odluka da podeli svoja razmišljanja o putu ka monaštvu privukla je veliku pažnju, a mnogi njeni pratioci izrazili su divljenje i podršku za njen izbor. Istovremeno, pojedini korisnici društvenih mreža su bili iznenađeni što je tako mlada i uspešna žena, sa toliko potencijala i mogućnosti, odlučila da se odrekne svega kako bi posvetila svoj život monaštvu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tiktokerka Eleni Mazlou se zamonašila

S druge strane, mnogi su naglasili da je Elenina odluka lična i da svako ima pravo da prati put za koji veruje da je ispravan za njega.

Inače, po uzimanju monaških zaveta, Eleni je dobila ime Ipromoni (grčki: ῾Υπομονή), što u prevodu znači "strpljenje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading