POZNATA INFLUENSERKA UBILA DVOJE LJUDI! Policija objavila UZNEMIRUJUĆI snimak jezive tragedije (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod dejstvom stravične droge htela da pobegne sa mesta nesreće!

POZNATA INFLUENSERKA UBILA DVOJE LJUDI! Policija objavila UZNEMIRUJUĆI snimak jezive tragedije (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Poznata influenserka Mejsi Marija Laders našla se u središtu tragičnog incidenta kada je uzrokavala saobraćajnu nesreću u Majamiju i usmrtila dve osobe i povredila još dve.

Međutim, ono što čini ovaj događaj još uznemirujućim jeste činjenica da je Ladersova pokušala da pobegne sa mesta nesreće, ali je bila zaustavljena od strane prolaznika. Nakon tragedije, na društvenim mrežama se pojavio uznemirujući video-snimak koji prikazuje influenserku u veoma ranjivom stanju.

@nbcsouthflorida Horrific moments caught on camera!⁠ ⁠ Police body camera footage shows the moments after a self-proclaimed social media model allegedly drove under the influence and caused a crash that killed two people in downtown Miami.⁠ ⁠ The bodycam footage shows Maecee Marie Lathers, 24, face down on the ground, topless, screaming and vomiting after she allegedly crashed her white Mercedes into two other vehicles and killed Abraham Molina and Jesus Rubio.⁠ ⁠ #miami #crash #model ♬ original sound - NBCSouthFlorida

 

Kako se može videti, ona je usnimljena gola na ulici dok je bila zaustavljena od strane policije, pokazujući znake intenzivnog emotivnog stresa, uključujući vrištanje i povraćanje. Kako je priznala, Mejsi je u vreme nesreće bila pod uticajem droge poznate kao "tusi", koja se takođe naziva i "pink kokain". 

Kako su saopštili iz policijce, Ladersova je nakon stravičnog incidenta izjavila da "ima kristalnu kuglu i da dolazi iz budućnosti". Kasnije su tužioci objavili toksikološki izveštaj koji je otkrio prisustvo više droga u njenom telu, ali nije pronađen alkohol.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Influenserka Mejsi Marija Laders

Influenserka se suočava sa ukupno 10 optužbi, uključujući neodgovornu vožnju, vožnju sa isteklom dozvolom, prouzrokovanje povreda, kao i pokušaj bekstva sa mesta nesreće. Iako je prvobitno bila stavljena pod kućni pritvor nakon plaćanja kaucije, kasnije je vraćena u pritvor nakon dodatne dve optužbe za ubistvo iz nehata.

- Ona predstavlja apsolutnu opasnost za zajednicu jer je počinila ubistva i vozila bez dozvole. Na osnovu njenih izjava moguće je zaključiti da ima mentalnih smetnji. Da nije bilo građana koji su je zaustavili, pobegla bi - rekla je sudija Mindi S. Glejzer, preneli su strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading