SKANDALČINA! Brus Vilis IZBACIO Demi Mur iz testamenta, evo kome ide BOGATSTVO! ŠOK!

Autor:

Zabava

12.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac šokirao javnost svojom odlukom!

SKANDALČINA! Brus Vilis IZBACIO Demi Mur iz testamenta, evo kome ide BOGATSTVO! ŠOK!

Foto: Profimedia

Glumac Brus Vilis već neko vreme se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemom - afazijom, koja je povezana sa oštećenjem mozga. Ova bolest utiče na njegove komunikacijske veštine i sposobnost govora, i naterala ga je da se povuče iz sveta glume.

Iako se bori sa ozbiljnom bolešću, Vilis nije sam u svom izazovu. Celokupna porodica, uključujući i bivšu suprugu, glumicu Demi Mur, pruža mu snažnu podršku u ovim teškim trenucima. Iako su razvedeni, njihov odnos je i dalje veoma dobar, međutim, javnost je ostala zabezeknuta nakon saznjanja da je proslavljeni glumac doneo odluku da je izbaci iz testamenta.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Brus Vilis sa bivšom ženom Demi Mur

Naime, prema informacija koje su dospele u javnost, iako su u dobrim odnosima, Brus je rešio da veći deo svog bogatstva ostavi svojoj sadašnjoj partnerki Emi Heming i njihovim dvema ćerkama, kako bi osigurao da njegove najmlađe ćerke budu finansijski obezbeđene, dok su njegove tri starije ćerke iz braka sa glumicom, Rumer, Skaut i Talula, tokom života već dobijale značajnu podršku. 

- Brus hoće da bude siguran da je su njegove najmlađe ćerke osigurane, a da su Rumer, Skaut i Talula tokom života dobijale najbolje od onoga što je on mogao finansijski da im ponudi - rekao je izvor, prenosi "Marca".

Republika

Foto: Instagram.com

Brus Vilis sa suprugom Emom Heming

Brus je, navodno, promenio testament nakon što se oženio Emom, a kasnije ga je opet izmenio kad mu se zdravlje pogoršalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading