UHAPŠEN POPULARNI GLUMAC! Niko nije sanjao šta će učiniti nakon RAZVODA!

Autor:

Zabava

10.09.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac završio iza rešetaka!

UHAPŠEN POPULARNI GLUMAC! Niko nije sanjao šta će učiniti nakon RAZVODA!

Foto: Shutterstock

Poznati glumac Tajris Gibson, čiji je najpoznatiji lik u serijalu filmova "Paklene ulice", našao se u centru pažnje nakon što je uhapšen zbog nepoštovanja suda u vezi sa plaćanjem alimentacije svojoj bivšoj supruzi.

Prema navodima TMZ-a, Gibson se pojavio pred sudijom Kevinom Farmerom u okrugu Fulton, gde je vođena borba oko plaćanja alimentacije za njihovu ćerku Soraju. Sud je prošle godine naložio Tajrisu da plaća iznos od 10.690 dolara mesečno, što je on odbio da ispuni. Kao rezultat toga, sudija je presudio da je Gibson kriv za nepoštovanje suda, ali mu je pružena mogućnost da izbegne zatvorsku kaznu ako u roku od 48 sati uplati 73.000 dolara, kao i dodatnih 7.500 dolara za sudske troškove.

Nakon suđenja, Tajris se obratio svojim obožavaocima izražavajući svoje frustracije i optužbe na društvenim mrežama. U jednoj objavi koju je kasnije obrisao s Instagrama, Gibson je optužio sudiju Farmera i pravni tim bivše supruge da sarađuju protiv njega, ističući da je radio naporno od svoje 14. godine kako bi postigao uspeh u životu.

Tajris i Samanta su se venčali 2017. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku. Njihov razvod je postao javan 2020. godine, a celi slučaj oko plaćanja alimentacije dodatno je stavio fokus na njihovu javnu i privatnu borbu.

Tajris Gibson se našao u nezavidnoj situaciji nakon hapšenja zbog neplaćanja alimentacije, a njegove reakcije na društvenim mrežama dodatno su privukle pažnju javnosti. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati ova priča o finansijskim obavezama prema bivšoj supruzi i ćerki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading