NAPOKON OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA BRED PITA: Plastični hirurg objavio ŠOK VIDEO!

Autor:

Zabava

03.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit će morati dosta toga da objasni!

NAPOKON OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA BRED PITA: Plastični hirurg objavio ŠOK VIDEO!

Foto: youtube.com/printscreen

Holivudski superstar Bred Pit je ponovo glavna tema svih medija, ali ovoga puta zbog svoje neverovatne mladolikosti. Mnogi su se zapitali kako je moguće da glumac nije ostario i da izgleda tako dobro, pa su povele brojne polemike o njegovom izgledu. Međutim, tajna je navodno otkrivena - estetski hirurg dr Džoni Beteridž je navodno rešio misteriju pre par meseci.

Dr Džoni Beteridž je odlučio da uporedi dve fotografije holivudske zvezde, napravljene u razmaku od tri godine, i potvrdio da je bilo "značajnih" promena na Bredovom licu. U razgovoru za britanski "Mirror" govorio je o znakovima koji ukazuju na to da je Bred imao operaciju, navodeći da je "verovatno imao zatezanje lica".

 

@pureskinkw

The perfect facelift 😍

♬ original sound - Pureskinskw

 


"Kada poredimo njegove nedavne slike sa fotografijom od pre nekoliko godina, vidi se da ima manje bora oko usta i očiju nego na prethodnoj slici", objasnio je Beteridž. Takođe, istakao je da je "signalni znak" za zatezanje lica ožiljak oko uha, navodeći da je primetio isti na Bredovom licu.

Za ovaj luksuz Bred Pit je navodno platio skromnih 100.000 evra. Beteridž je objasnio da zvezde često ulaze u lekarske ordinacije anonimno, a bolnice ulažu dodatne napore za njihovu privatnost. Takođe je naglasio da lekarima nije dozvoljeno da razgovaraju o zdravstvenim uslovima svojih pacijenata, čime se očuva privatnost slavnih ličnosti.

 

 


Lekar je zaključio da za operaciju poput one koju je možda Bred Pit imao, trebalo bi do četiri nedelje oporavka, te da slavna ličnost može da ostane van radara mesec dana ili više, kako bi imala ovu vrstu operacije, a da to niko ne primeti.

Dakle, tajna Bredovog mladolikog izgleda je možda otkrivena, ali ostaje da vidimo da li će slavni glumac potvrditi ove navode ili će zadržati svoju tajanstvenost. Jedno je sigurno - Bred Pit i dalje pleni svojom harizmom i izgledom, bez obzira na sve spekulacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
slobinetu

03.09.2024 21:16

Брате, уплаши ме са тим обрвама!