ISTINA O ODNOSU MILENE RADULOVIĆ I NAŠE POZNATE PEVAČICE: Otkriveno da su KUME, a krile od javnosti!

Autor:

Zabava

25.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GLumica Milena Radulović otkrila kojoj pevačici je kuma!

ISTINA O ODNOSU MILENE RADULOVIĆ I NAŠE POZNATE PEVAČICE: Otkriveno da su KUME, a krile od javnosti!

Foto: Instagram.com

Srpska glumica Milena Radulović provela je vikend na (pred)svadbenom veselju pevačice Mire Maletković, poznate po umetničkom imenu m.IRA. Mira je osvojila srca publike na Pesmi za Evroviziju '24 svojom pesmom "Percepcija" i svojom harizmom, a sada je proslavila svoje venčanje uz sjajnu zabavu.

Interesantna činjenica je da je Mirin izabranik, Italijan, došao po nju ispred zgrade i ispevao joj serenadu, a zatim su zajedno zaplesali uz pesmu L'Italiano. Ova neobična tradicija uveličala je atmosferu i dodala šarm celom događaju.


Milena je otkrila da su Mira i ona sada kume, što je razveselilo mnoge. Njihova retka fotografija s momkom Ognjenom Jankovićem takođe je privukla pažnju javnosti, a Milena je uz poruku "i kumovi kidaju" podelila svoje oduševljenje ovim veselim događajem.

Pored toga, Milena je podelila i fotografije mladenaca, koje su oduševile njene pratioce na društvenim mrežama. Ovo venčanje je očigledno bilo ispunjeno emocijama i srećom, a radost mladenaca je bila zarazna.

Svojim prisustvom na svadbi, Milena je dodatno ulepšala ovaj važan trenutak za Mire i njenog supruga, i svojim objavama na društvenim mrežama podelila je deo te radosti sa svojim pratiocima. Očigledno je da je ovo venčanje bilo puno ljubavi, smeha i posebnih trenutaka, a sudeći po fotografijama, svi su uživali u ovom divnom događaju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading