TRAGEDIJA O KOJOJ GOCA TRŽAN NIKADA NE GOVORI: Pevačici preminuo BRAT na STRAVIČAN NAČIN, otkriveni svi detalji!

Autor:

Zabava

31.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila detalje velike tragedije koja joj se desila.

TRAGEDIJA O KOJOJ GOCA TRŽAN NIKADA NE GOVORI: Pevačici preminuo BRAT na STRAVIČAN NAČIN, otkriveni svi detalji!

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Pevačica Goca Tržan nedavno je ugostila stručnjake u svojoj emisiji kako bi razgovarala o temi dijabetesa. Tokom emisije, jedna od gošći podelila je svoje iskustvo sa šećernom bolešću svoje 14-godišnje ćerke, ističući važnost majčinske intuicije u otkrivanju zdravstvenih problema kod dece. Goca je saosećajno postavila pitanje gošći, pominjući lični gubitak i preminuće svog brata.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Goca Tržan

 


U tom trenutku, Goca Tržan je otvorila svoje srce i podelila ličnu priču o gubitku brata od tetke pre sedam godina. Sa suzama u očima, Goca je izrazila tugu zbog nenadoknadivog gubitka i nedostatka mogućnosti da se još jednom susretne sa voljenom osobom. Ovaj emotivni momenat dodatno je naglasio duboku emotivnu vezu koju Goca ima prema svojoj porodici i bližnjima.

- Vasilija je dobila šećer sa 12 godina, sada ima 14,5... Kažem probudila sam se i izmerila sam joj šećer i šećer je bio dva - ispričala je gošća, a Goca ju je upitala: "Zašto si joj izmerila šećer?"

- Intuicija me neka vodila, to je ta intuicija, to je nešto... Svaka majka oseća, osećaju i očevi, ne mogu da kažem, ali majke su duboko povezane sa svojom decom.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Tržan u emisiji

 

Pitam te to iz vrlo ličnih razloga zato što je meni brat preminuo u snu, rekla je Goca sa suzama u očima.

Inače, kako su mediji pisali, Goci Tržan je pre sedam godina iznenada preminuo brat od tetke u snu.

- Ja sam se danas oprostila od jedne jako drage osobe u životu i neću ga više nikada videti, ali te je on slušao večeras. Kao što sam se i od Tošeta oprostila. Da sam htela da pevam neku pesmu mom bratu to bi bilo ovo - rekla je tada Goca kada se rasplakala u "Pinkovim zvezdicama".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading