UZNEMIRUJUĆ SNIMAK, PUBLIKA ZABELEŽILA MOMENAT KADA JE PREMINUO NA BINI! Ovo je trenutak kada je popularnom muzičaru naglo pozlilo!

Autor:

Zabava

31.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki muzičar preminuo usred nastupa, a fanovi snimili užasnu scenu koja im se odvijala pred očima!

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK, PUBLIKA ZABELEŽILA MOMENAT KADA JE PREMINUO NA BINI! Ovo je trenutak kada je popularnom muzičaru naglo pozlilo!

Foto: Youtube.com

Poslednji trenuci slavnog američkog repera Isaka Frimena, poznatijeg kao Fatman Scoop, zabeleženi su slučajno od strane publike koja je prisustvovala njegovom poslednjem nastupu.

Na koncertu u Konetikatu, Fatman Scoop je iznenada kolabirao, ostavljajući prisutne u šoku i neverici. Čitav događaj odigrao se oko 20.30 časova, a Scoop nekoliko trenutaka ranije bio pun energije i potpuno zanet nastupom.

Reakcija publike i pokušaji spašavanja

Nakon što je reper pao na binu, publika je odreagovala vrištanjem, a medicinski tim je odmah pritekao u pomoć. Lekari su pokušali da reanimiraju Fatmana Scoopa, ali nažalost, njihovi napori nisu urodili plodom. Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla ga u bolnicu, gde je nažalost samo potvrđena njegova smrt.

Reakcija menadžera i nesporan doprinos muzici

Fatman Scoop je ostavio dubok trag u muzičkoj industriji, a njegov menadžer Birč Majk je javno izrazio šok i tugu zbog gubitka. On je istakao da je Scoop bio ključan u njegovoj karijeri i da su zajedno proputovali ceo svet, nastupajući na najvećim muzičkim scenama. Ovaj emotivni oproštaj svedoči o tome koliko je Fatman Scoop bio cenjen i voljen u muzičkom svetu.

- Bez reči sam... Vodio si me po čitavom svetu i nastupao sam sa tobom na nekim od najvećih i najboljih bina na svetu. Stvari koje si me ti naučio napravile su od mene ovo što sam danas - napisao je Skupov menadžer i producent Birč Majk.

Veliki uticaj i saradnja sa hip-hop zvezdama

Tokom svoje karijere, Fatman Scoop je sarađivao sa brojnim hip-hop zvezdama, ostavljajući neizbrisiv pečat u muzičkoj industriji. Njegova saradnja sa Marajom Keri, Misi Eliot i drugim velikim imenima dodatno je učvrstila njegovu poziciju kao jednog od najuticajnijih repera svog vremena.

Uzrok smrti Fatman Scoopa još uvek nije poznat, ostavljajući javnost u neizvesnosti i tuzi zbog preranog odlaska jednog od najpoznatijih repera današnjice. Njegova muzika će ostati kao nasleđe koje je ostavio iza sebe, podsećajući sve na njegov neizmerni talenat i doprinos muzičkoj industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading