IZNENADA UMRO POZNATI VODITELJ (45)! Poslednji snimak KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

26.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimatelj otkrio detalje iz bolnice!

IZNENADA UMRO POZNATI VODITELJ (45)! Poslednji snimak KIDA DUŠU!

Foto: Tanjug/N. JOVANOVIĆ

Sveće, paljenje sveća

Zvezda Netfliksovog šoua "Teks Meks vozila", Rob Pits, preminuo je u 45. godini posle borbe sa rakom želuca. Pits je bio omiljen među gledaocima emisije koja prati zaljubljenike u automobile dok transportuju vozila iz Meksika u El Paso, Teksas, i restauriraju ih.

Snimatelj Džef je objavio vest o smrti Rob Pitsa. 

 

 

Džef je napisao u opisu snimka pod nazivom "Ovo je Zbogom (Počivaj u miru 27/07/79 - 25/08/24)": 

- Zdravo svima, ovde je Džef (Robov snimatelj). Sada sam sa njim u bolnici. "Upravo je preminuo u 21.45, 25/08/2024. Pobrinut ću se da sačuvam kanal. Nedostajaće nam i nikada ga nećemo zaboraviti.

Dirljiv oproštaj od obožavalaca

Preminuo je u nedelju, samo nekoliko dana nakon što je objavio dirljiv video u kojem je obelodanio svoju dijagnozu raka i oprostio se od obožavatelja. U svom poslednjem snimku, Rob je po prvi put otkrio svoju dijagnozu raka i rekao da se "osećao loše" još od prošle godine i potražio medicinsku pomoć jer je počeo brzo da gubi na težini.

 

 

Borba sa bolešću

Dok je snimao drugu sezonu "Teks Meks vozila", počeo je da pati od "simptoma sličnih kiselini u želucu". Dijagnostikovan mu je rak želuca u martu nakon posete bolnici - nakon što je prvobitno verovao da ima problema sa žučnom kesom. Bilo je teško. Više loših dana nego dobrih, ali držim se. Imam mnogo toga za šta da živim. Nemojte biti tužni zbog mene.

Ostvareni snovi i teška borba

Rob je dodao da je "ostvario svoj san da kupi sopstvenu radnju, završi drugu sezonu Netfliksa i oženi ljubav svog života." Rob Pits će zauvek ostati upamćen po svojoj strasti prema automobilima i emisiji koja je osvojila srca mnogih gledalaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading