"SVE VIŠE ME BOLI": Katarina Radivojević progovorila o ESTETSKIM ZAHVATIMA, pa priznala šta je sve radila na sebi!

Autor:

Zabava

22.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica ipak naglasila da je za njen izgled najzaslužnija dobra genetika.

"SVE VIŠE ME BOLI": Katarina Radivojević progovorila o ESTETSKIM ZAHVATIMA, pa priznala šta je sve radila na sebi!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević se oduvek trudila da privatni život drži dalje od očiju javnosti, a onda je iznenada glasno progovorila o podmlađivanju i priznala da već deceniju odlazi na tretmane botoksom.

Glumica je otišla u jednu kliniku za ulepšavanje, gde je ponovo ubrizgala botoks u lice, pa otkrila svoja iskustva s ovim estetskim zahvatom.

Mislim da već deset godina radim botoks. Ali prvo je bio malo botoksa, tada me je manje bolelo, sad sve više i više boli. Godine sa sobom nose bol. Mi smo se u startu dogovorili da zbog posla kojim se bavim i onoga što je meni važno da sam mimiku uvek sačuvala. Mogu da se namrštim, da se nasmejem, nikad nismo preterivali - rekla je Katarina Radivojević na snimku koji je objavljen na Instagram stanici klinike za ulepšavanje.

Republika

Foto: Republika

 

Ipak, Katarina je naglasila da je za njen izgled najzaslužnija dobra genetika.

Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - rekla je tada Katarina, koja je lepotom očarala publiku ulogom u filmu "Zona Zamfirova", ali i onim koje su usledile nakog ovog ostvarenja Zdravka Šotre.

Glumica je istakla da je pune usne nasledila od oca.

- Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: 'Krenula je bora'. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam - rekla je Katarina, pa dodala:

- Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta - rekla je glumica jednom prilikom.

Svoj trenutni izgled Katarina je ocenila osmicom. 

- Fali puno toga, možda je pre - sedam. Ja sam sada možda najdeblja u životu. Moja optimalna kilaža uvek je bila 58 ili 59 kilograma, a sada imam 64. Nikada nisam volela ni svoje tanke noge. Uvek voliš ono što nemaš. To je bio moj kompleks iz detinjstva i znala sam da nosim dva para farmerki kada sam imala 12 ili 13 godina. Sada sam okej sa tim, to mi nije problem. Gojim se u stomaku i zadnjici, a to iziskuje mnogo vežbe. Kao i sve žene, uostalom - iskrena je bila Radivojevićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading