ANĐELINA DŽOLI POKAZALA NOVOG DEČKA! Nakon 8 godina samoće OVAJ SLAVNI FRAJER stigao sa njom u Veneciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je više nego očigledan razlog zbog koga je glumica dala organizatorima ultimatum da neće doći ukoliko se na listi zvanica bude našao i njen bivši partner!

ANĐELINA DŽOLI POKAZALA NOVOG DEČKA! Nakon 8 godina samoće OVAJ SLAVNI FRAJER stigao sa njom u Veneciju! (FOTO)

Foto: Chris Ashford / Camerapress / Profimedia

U sredu uveče počeo je Venecija film festival, 81. po redu, a i ove godine ugostiće neke od najvećih filmskih zvezda današnjice. Među prvima je na Mostru stigla glumica Anđelina Džoli koja promoviše svoje novo ostvarenje "Maria", biografsku dramu o operskoj pevačici Mariji Kalas.

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Anđelina Džoli

 

Filmski festival u Veneciji iz godine u godinu je sinonim za kvalitetne filmove, ali i visoku modu, slavne dame ne samo da nas oduševljavaju na crvenom tepihu tokom svečanih projekcija, već to rade i tokom dana na konferencijama za štampu i prilikom različitih zvaničnih obaveza na samom događaju. Glumica je privukla posebnu pažnju svih prisutnih svojim elegantnim haljinama, svetlom puti i ekstravagantnom šminkom.

 

No, pored upečatljivih modnih odabira, ova 49-godišnjakinja povukla je još jedan genijalan marketinški potez, osiguravši se da će svi pričati o njoj, a samim tim i o filmu! Naime, Anđelina je u italijanski grad na vodi navodno stigla u društvu novog dečka!

Foto: Instagram.com

Akala

Naime, glumica je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale. Izvori bliski Anđelini rekli su za "In Touch" da se ona viđa sa 40-godišnjim novinarem nešto više od godinu dana, ali je njihov odnos okarakterisao kao "ležeran". Akala se navodno pridružio Džolijevoj i njenim Ćerkama Zahari i Šajlo u maju prošle godine na Književnom festivalu Kalabaš na Jamajci. Svedok je otkrio da je on bio "vro zaštitnički nastrojen prema sve tri dok ih je pratio naokolo". Par je potom ponovo viđen zajedno šest meseci kasnije na zajedničkoj večeri u Milanu.

Zbog straha da bi mogla da se nađe oči u oči s bivšim suprugom Bredom Pitom, slavna glumica je čak postavila i ultimatum organizatorima festivala.

- Anđelina i Bred nisu u dobrim odnosima već godinama. Glumica je zbog toga odmah pozvala organizatore kako bi im rekla da učine sve što je u njihovoj moći da njihove filmove stave u različitim danima i da se nikako ne dogodi situacija u kojoj bi se njih dvoje sreli. Ukoliko joj ne ispune želju, neće doći - ispričao je izvor blizak glumici za američke medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading