NOVI OKRŠAJ ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA! Bivši supružnici oči u oči na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala!

Autor:

Zabava

24.07.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge svetske zvezde najavile su dolazak na Venecijanski filmski festival, a među njima su Monika Beluči, Vinona Rajder, Danijel Krejg...

NOVI OKRŠAJ ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA! Bivši supružnici oči u oči na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala!

Foto: Profimedia

Ceo svet se sprema za okršaj veka na Venecijanskom filmskom festivalu, kada će se na crvenom tepihu suočiti bivši ljubavnici, a danas najveći protivnici Bred Pit i Anđelina Džoli. Dvoje glumaca se, svako sa svojim filmom, bori za nagradu Zlatni lav, a organizatori daju sve od sebe da događaj prođe bez incidenata.

Venecijanski filmski festival će biti održan od 28. avgusta do 7. septembra, a mnoge svetske zvezde najavile su dolazak. Tako će crvenim tepihom prošetati Monika Beluči, Danijel Krejg, Nikol Kidman, Danijel Krejg i drugi. Organizatori su ponosno najavili da će filmovi "Džoker 2" i "Kvir" (Queer) baš na ovom festivalu doživeti svetsku premijeru.

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli

Umetnički direktor Venecijanskog festivala Alberto Barbera je istakao na konferenciji za novinare na kojoj je objavljen spisak učesnika da se sa "Džokerom 2" Tod Filips potvrdio kao "jedan od najoriginalnijih reditelja savremenog amerićkog filma".

Holivudski film "Džoker" (2019) sa Hoakimom Finiksom u naslovnoj ulozi osvojio je Zlatnog lava u Veneciji, a sada se za prestižnu festivalsku nagradu takmiči njegov nastavak Joker 2: Folie Deux, sa pevačicom Lejdi Gagom u glumačkoj podeli.
Republika

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Sony Pictures Entertainment

Bred Pit i Džordž Kluni u filmu "Wolfs"

U trci za "Zlatnog lava" je i film "Queer" reditelja Luke Gvadanjina, adaptacija dela Vilijama Barovsa u kojoj Danijel Krejg igra piščevog alter ega, a tu je i prvi film na engleskom španskog reditelja Pedra Almodovara "The Room Next Door", sa Džulijen Mor i Tildom Svinton.

Republika

Foto: Profimedia/Jeffrey Mayer/imago stock&people, ANGELA WEISS/AFP, Valerie MACON/AFP

Lejdi Gaga

Kako je najavljeno, među učesnicima Venecije su drama "The Brutalist" Brejdija Korbeta o jevrejskom arhitekti Laslu Totu, koji je preživeo Holokaust, a igra ga Ejdrijen Brodi i "The Order" Džastina Karcela, sa Džadom Louomi Nikolasom Holtom o beloj suprematistićkoj organizaciji iz osamdesetih godina.

Republika

Foto: Ap photo

Antonio Banderas

Takmiče se, između ostalih, i biografski film "Maria" o operskoj pevačici Mariji Kalas (Callas), reditelja Pabla Laraina, sa Anđelinom Džoli u naslovnoj ulozi, i erotski triler "Babygirl" holandske rediteljke Haline Reijn sa Nikol Kidman i Antoniom Banderasom.

U Veneciju dolazi, između ostalih, akciona komedija Džona Votsa "Vukovi" (Wolfs) koja uparuje Džordža Klunija i Breda Pita.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Monika Beluči

Kako je najavljeno, Vencijanski festival će otvoriti van konkurencije "Beetlejuice" reditelja Tima Bartona, nastavak njegove kultne horor komedije "Beetlejuice" (1988), a u novom filmu igraju Vinona Rajder, Ketrin O'Hara, Džastine Terou, Monika Beluči i drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading