ANĐELINA DŽOLI KAO MARIJA KALAS! Isplivali prvi kadrovi iz kontroverznog filma o operskoj divi! GRCI OGORČENI!

Autor:

Zabava

29.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film, je zasnovan na istinitim događajima, i istražuje život Marije Kalas, jedne od najpoznatijih operskih pevačica 20. veka.

ANĐELINA DŽOLI KAO MARIJA KALAS! Isplivali prvi kadrovi iz kontroverznog filma o operskoj divi! GRCI OGORČENI!

Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Na prestižnom Filmskom festivalu u Veneciji, koji je sinoć svečano otvoren, premijerno će biti prikazan film "Marija" o grčkoj operskoj ikoni Mariji Kalas, a glavnu ulogu grčke ikone tumači Anđelina Džoli. Pojavili su se prvi kadrovi iz filma u kojima vidimo Džolijevu kako proživljava sudbinu operske dive

- Ovaj film je moje najličnije delo do sada. To je kreativna zamisao i psihološki portret Marije Kalas, koja, nakon što je posvetila svoj život nastupima za publiku širom sveta, konačno odlučuje da pronađe svoj glas, svoj identitet i peva za sebe. Duboko sam počastvovan što mogu da ispričam ovu priču i podelim je sa publikom širom sveta, baš kao što je to Marija činila sa svojim životom i svojim glasom - izjavio je reditelj filma Pablo Larain.

 

 

Film, je zasnovan na istinitim događajima, i istražuje život Marije Kalas,  jedne od najpoznatijih operskih pevačica 20. veka. Film prati njene poslednje dane u Parizu 1970-ih godina, a Anđelina Džoli u filmu nosi originalne kostime Marije Kalas.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

Ostavrenje je snimano na različitim lokacijama u Parizu, Grčkoj, Budimpešti i Milanu. Velika su očekivanja publike od filma "Marija", a Grci su od samog starta ogorčeni na ekipu filmu. Najveće zamerke idu na račun glumačke podele, pa su društvene mreže preplavili negativni komentari na račun Anđeline Džoli koja tumači lik Marije Kalas.

 

 

Među komentarima Grka na društvenim mrežama gotovo da nije bilo onih koji su pozitivno komentarisali Džolijevu. Smatraju da apsolutno nema harizmu jedne Marije Kalas. Najčešća zamerka je što za ulogu nije uzeta neka reprezentativna grčka glumica i bilo je više konkretnih predloga.

S druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da Kalasova poslednje decenije svog života jedva da je i govorila grčki, pa je izbor američke glumice prirodniji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading