MONIKA BELUČI U PROVIDNOJ HALJINI POKORILA VENECIJU! Večeras počinje čuveni filmski festival, STIŽU BRED PIT I ANĐELINA DŽOLI!

Autor:

Zabava

28.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Mostri se očekuju zvezde poput Lejdi Gage, Džordža Klunija i Nikol Kidman.

MONIKA BELUČI U PROVIDNOJ HALJINI POKORILA VENECIJU! Večeras počinje čuveni filmski festival, STIŽU BRED PIT I ANĐELINA DŽOLI!

Foto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Film "Beetlejuice Beetlejuice" Tima Bartona, otvoriće večeras 81. Međunarodni filmski festival u Veneciji, a zvezda filma Monika Beluči je stigla u Veneciju i svojim zavodljivim izgledom sve bacila na kolena.

Na Mostri se očekuju zvezde poput Anđelina Džoli, Lejdi Gaga, Bred Pit, Džordž Kluni i Nikol Kidman, dok će počasnog Zlatnog lava dobiti američka glumica Sigurni Viver, najavili su ranije organizatori. 

Ukupno 21 film bice u konkurenciji za prestižnog Zlatnog lava za najbolji film. Jedan od filmova koje publika i stručna javnost sa nestrpljenjem očekuje je "Džoker: Ludilo u dvoje" Toda Filipsa, koji se vraca iza kamere za nastavak "Džokera", i dalje sa Hoakinom Feniksom u glavnoj ulozi, ovog puta uz Lejdi Gagu.

Foto: Dave Bedrosian / imago stock&people / Profimedia

 

U konkurenciji je i ostvarenje "Marija" u kojem Anđelina Džoli glumi slavnu Mariju Kalas tokom poslednjih dana njegov života u Parizu, a njen bivši suprug Bred Pit i Džordž Kluni predstaviće film "Vukovi" Džona Votsa. Tako će se bivši ljubavnici, a danas ljuti suparnici Bred i Anđelina naći oči u oči na crvenom tepihu.

U konkurenciji je i ostvarenje "Soba pored" (The room next door), novi film španskog reditelja Pedra Almodovara i prvi snimljen na engleskom u Njujorku, u kojem glume Tilda Svinton, Džulijana Mur i Džon Turturo.

Republika

Foto: Promo foto

Bred Pit i Anđelina Džoli

Australijska zvezda Nikol Kidman igra glavnu ulogu u "Babygirl" Haline Reijn. Britanski glumac Džud Lo igra glavnu ulogu u filmu "The Order", Australijanca Džastina Kurzela.
U trci za glavnu nagradu su i tri francuska i pet italijanskih filmova.
Predsednica žirija ove godine je francuska glumica Izabel Iper.

Prošlogodišnji dobitnik Zlatnog lava je film "Jadna stvorenja" grčkog reditelja Jorgosa Lantimosa sa Emom Stoun u glavnoj ulozi.

Filmski festival u Veneciji 7. septembra, jedan je od glavnih filmskih festivala u Evropi uz festivale u Kanu i Berlinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading