NAJMLAĐI SIN MIKA DŽEGERA NAPRAVIO ŠOU NA KONCERTU STONSA: Skinuo očev ples, pa se "proslavio" na internetu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da je tatina kopija!

NAJMLAĐI SIN MIKA DŽEGERA NAPRAVIO ŠOU NA KONCERTU STONSA: Skinuo očev ples, pa se "proslavio" na internetu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Darryl Dyck/The Canadian Press via AP

Najmlađi sin "žive legende rokenrola" Mika Džegera, sedmogodišnji Devero je slika i prilika svog slavnog oca, a njegov najnoviji snimak, koji je već postao viralan na društvenim mrežama, to i dokazuje.

Na platmormi "x" (nekadašnji Tviter) osvanuo je snimak, na kom maleni Devero đuska u prepoznatljivom Džeger stilu, a ljudi su u komentarima bili šokirani koliko liči na slavnog Stonsa:

- Kakav otac takav i sin - glasio je komentar, odnosno opis ovog snimka.

 

 

Inače, Mik je mališana dobio sa manekenkom Melani Hamrik. Devero je najmlađi od osmoro djece Mika Džegera, dok njegovo najstarije dijete ima 53 godine – ćerka Karis.

Njegov buran ljubavni život i danas intrigira javnost - priča se da je spavao sa četiri hiljade žena, kao i da mu ljubavni odnos sa muškarcem nije stran, međutim, samo dve žene uspele su da ga odvedu pred oltar, dok je sa njih pet dobio ukupno osmoro dece.

Prva Džegerova supruga, danas 74-godišnja glumica Bjanka Pérez-Mora Macíjas, bila je dama raskošne lepote, muza Endija Vorhola i najveća "džetseterka" tog vremena i redovna gošća tada najpopularnije diskoteke "Stuido 54". Zanosna crnka družila se, ne samo sa likovnim i vizuelnim umetnicima, već i brojnim muzičarima od Dejvida Bouvija, preko Erika Kleptona, do Pola Makartnija. Ali, Bjanka Džeger nije bila samo simbol lepote, seksepila, mode i luksuza, već je nekoliko decenija bila i društvena aktivistkinja, a trenutno i ambasadorka dobre volje Saveta Evrope, osnivačica i predsednica Fondacije za ljudska prava koja nosi njeno ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading