ALARMANTNO STANJE ZBOG NAJAVLJENOG MASAKRA: Teroristi osmislili stravičan plan za koncert Tejlor Svift, odmah usledila REAKCIJA!

Autor:

Zabava

10.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na koncertu Tejlor Svift u Beču sprečen u poslednji čas!

ALARMANTNO STANJE ZBOG NAJAVLJENOG MASAKRA: Teroristi osmislili stravičan plan za koncert Tejlor Svift, odmah usledila REAKCIJA!

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Desetine hiljada obožavalaca Tejlor Svift u Beču ostali su razočarani kada su tri koncerta otkazana zbog sigurnosnih razloga. Planirani dolazak oko 170.000 ljudi na koncerte bio je razlog za posebno veliko očekivanje, ali su se ti planovi iznenada promenili.

Istražitelji su otkrili da je devetnaestogodišnji muškarac planirao teroristički napad tokom koncerta, s namerom da se automobilom zabije u gomilu obožavalaca. Pored njega, uhapšen je i osamnaestogodišnji mladić iz Iraka, koji je putovao s glavnim osumnjičenim.

Glavni osumnjičeni je navodno planirao da koristi eksplozivnu napravu i hladno oružje kako bi izvršio napad, a čak je i ukrao hemikalije potrebne za izradu bombe od svog bivšeg poslodavca. Istražitelji su takođe primetili znakove psihološke nestabilnosti kod mladića.

Republika

Foto: x/@DrEramElizabeth/@7NewsMelbourne

Tejlor Svift

 

Obožavaoci Tejlor Svift su se okupili u Beču kako bi pevali pesme svoje omiljene zvezde, razmenili "narukvice prijateljstva" i fotografisali se. Lokalni lokali su čak ponudili besplatna pića kako bi utešili obožavaoce zbog otkazanih koncerata.

Tri planirana koncerta u Beču su veoma brzo rasprodata u leto 2023. Očekivalo se da će na koncerte doći oko 170.000 ljudi, a mnogi od njih su već bili u gradu kada je organizator otkazao nastupe, prenosi Jutarnji.hr.

Otkazivanje koncerata Tejlor Svift u Beču zbog terorističke pretnje ostavilo je dubok utisak na obožavaoce, ali je istovremeno pokazalo i efikasnost istražitelja u sprečavanju potencijalno opasnog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading