POPULARNI RIJALITI UČESNIK HITNO PREBAČEN NA INTENZIVNU NEGU: Doživeo stravičnu saobraćajku, porodica strahuje da će ostati NEPOKRETAN!

Autor:

Zabava

11.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik hitno hospitalizovan.

POPULARNI RIJALITI UČESNIK HITNO PREBAČEN NA INTENZIVNU NEGU: Doživeo stravičnu saobraćajku, porodica strahuje da će ostati NEPOKRETAN!

Foto: Pixabay, Wikimedia/Srđan Popović

Popularni učesnik rijalitija "Catfish", Nev Schulman, doživeo je strašnu nesreću kada je njegov motocikl udario u kamion. Ova nesreća se dogodila dok je putovao da pokupi svog sinčića Cya iz škole. Hitno je prebačen na intenzivnu negu nakon što su mu pukla dva nerva koja kontrolišu mišiće.

Nakon nesreće, Nev je hitno prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane povrede vrata, uključujući pucanje dva nerva koji kontrolišu mišiće. Ova povreda, u nekim slučajevima, može ostaviti pacijenta trajno nesposobnim za hodanje. Međutim, Nev je svoje fanove ohrabrio objavivši video-snimke na kojima se vidi kako polako ustaje iz kreveta uz pomoć medicinskog osoblja. On je uverio javnost da nije paralizovan i da se očekuje potpuni oporavak.


Iako je prošao kroz teške trenutke, Nev Schulman je pokazao neverovatnu snagu i optimizam u borbi za oporavak. Njegova posvećenost i volja su inspiracija mnogima.

Nev Schulman je dobio veliku podršku od svojih fanova i kolega. Mnogi su mu uputili reči podrške i ohrabrenja putem društvenih mreža, a neki su čak organizovali humanitarne akcije kako bi mu pomogli u finansijskom smislu.


Ova nesreća je podsetila javnost koliko je važno pružiti podršku i solidarnost u teškim trenucima, a Nev Schulman je definitivno osetio toplinu ljubavi i podrške svoje zajednice.

Nev je izrazio duboku zahvalnost svima koji su mu pružili podršku i pomoć u ovim teškim trenucima. On je istakao da mu ta ljubav daje snagu da se bori i veruje u bolje sutra. Njegova vera i optimizam su inspiracija svima koji prolaze kroz izazovne periode u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading