POSLEDNJA ŽELJA ALENA DELONA NEĆE BITI ISPUNJENA! Skandal neposredno pred sahranu, porodica donela ŠOK-ODLUKU!

Autor:

Zabava

21.08.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Alena Delona odbila da ispuni njegovu poslednju želju.

POSLEDNJA ŽELJA ALENA DELONA NEĆE BITI ISPUNJENA! Skandal neposredno pred sahranu, porodica donela ŠOK-ODLUKU!

Foto: Lyvans Boolaky / imago stock&people / Profimedia

Nakon smrti francuskog glumca Alena Delona javnost je bila zainteresovana za ispunjenje njegove poslednje želje da bude sahranjen zajedno sa svojim omiljenim psom, belgijskim ovčarom Lubom. Međutim, porodica glumca je odlučila da se suprotstavi ovoj želji, nakon što su aktivisti za prava životinja izrazili protivljenje ovoj praksi.

Aktivisti su se usprotivili mogućnosti da se zdrav pas uspava i sahrani s Delonom, ističući da postoji drugo rešenje za Lubovu sudbinu. Njihov glas je bio snažan, te su porodici ponudili pomoć u pronalaženju novog doma za psa.

Fondacija Brižit Bardo je saopštila da je Delonova ćerka Anuška potvrdila da će porodica zadržati psa, ističući da je Lubo deo njihove porodice i da neće biti uspavan. Ova odluka je naišla na podršku javnosti i aktivista za prava životinja.

Republika

Foto: TV5Monde Printscreen

Alen Delon

 

Kako je juče portal BFMTV preneo, sahrana će se održati u kapeli koju je on sam odredio za tu priliku i u prisustvu njegovih 35 pasa.

Alen Delon je od 1971. vlasnik imanja La Brilri u Dišiju, selu sa 1.373 stanovnika, kad se tamo uselio zajedno s glumicom Mirej Dark Dvorac koji je postojao na imanju koje je kupio poznati glumac sagrađen je u vreme francuske imperije pod Napoleonom I, a pedesetih godina 20. veka je postao centar za odmor zaposlenih u francuskoj železnici. Ovaj dvorac je kasnije "izgoreo", ali prema rečima seoskog načelnika Abela Martina "Alen Delon je srušio dvorac kako bi izgradio svoje objekte na imanju".

Prema rečima meštana, poznati glumac je bio diskretan i u selu se samo znalo da je na imanju izgradio bioskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading