OGLASILA SE DECA ALENA DELONA: Mesecima su RATOVALI oko oca, a sad izdali TUŽNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Zabava

18.08.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Fabijen, Anuška i Antoni Delon potvrdili da je slavni glumac preminuo!

OGLASILA SE DECA ALENA DELONA: Mesecima su RATOVALI oko oca, a sad izdali TUŽNO SAOPŠTENJE!

Foto: AP Photo/Thibault Camus, Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Francuski glumac Alen Delon preminuo je u 89. godini života, javlja AFP. Tužnu vest potvrdili su članovi njegove porodice.

- Alen-Fabijen, Anuška, Antoni, kao i njegov pas Lobo, tužni su jer moraju da saopšte da je njihov otac preminuo. Preminuo je u miru u svom domu, okružen sa svoje troje dece i porodicom - glasi saopštenje, a porodica je zamolila za privatnost.

Inače, deca Alena Delona godinama su u sukobu. Alen-Fabijen Delon je pre nekoliko meseci tužio svoju sestru Anušku, navodeći  da je zloupotebila loše zdravstveno stanje njihovog oca koji je 2019. doživeo moždani udar. Deca čuvenog Delona vode veliki sukob.

Ćerka Alena Delona je u aprilu ove godine objavila fotku svog oca, kako bi pokazala koliko je zgodan.

- U petak ujutru fotografiasla sam se sa ocem. Samo za mene. Uspomena na vreme koje smo proveli zajedno. Beskrajno sam zahvalna jer sam doručkovala sa njim. Jedinstveni trenutak nežnosti u mom svetu grubijana. Mislila sam da je zgodan. S očima večno plavim, čeličnim, živim, očima borca, koji su mi davali neslućenu snagu. Pokazala sam mu fotografiju i mislio je da je prelepa, toliko je lepa da sam ga pitala da li mogu da ovo podelim sa vama, njegovom brižnom publikom. Dakle, uz njegov pristanak, evo je. A njegov odgovor na vaše brige je "ne brinite" - napisala je Anuška Delon.

Mesecima su se deca Alena Delona svađala oko toga kako je glumčevo krhko zdravlje i gde bi njihov otac trebalo da živi. Glumčev najstariji sin Antoni optužio je tada svoju polusestru Anušku da od njega skriva da je glumac bio u lošem stanju. Insistirao je da Alen Delon ostane u u Francuskoj, gde je rekao da želi da umre (ranije), dok Anuška želela da se glumac leči u Švajcarskoj gde ona živi.

Antoni Delon je pre nekoliko meseci tražio sudsko veštačenje o stanju njegovog oca. Zatim je negodovao zbog izbora lekara koji nije u registru Apelacionog suda i načina na koji je to veštačenje sprovedeno u delo. Smetalo mu je i što je Anuška tome prisustvovala.

Advokati glumca su tada rekli su da je upravo on tražio da Anuška bude na tom veštačenju. Antoni je tvrdio da je njegova polusestra prećutala da je glumcu ustanovljeno slabljenje kognitivnih sposobnosti kao i da želi da ga odvede u Švajcarsku kako bi izbegla plaćanje poreza na nasledstvo koje se procenjuje na 300 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading