UMRO ALEN DELON!

Autor:

Zabava

18.08.2024

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni francuski glumac izgubio životnu bitku!

UMRO ALEN DELON!

Foto: TV5Monde Printscreen

Francuski glumac Alen Delon preminuo je u 89. godini života, javlja AFP. Delon je bio jedan od najvećih filmskih ikona 20. veka, poznat po svojim nezaboravnim ulogama u filmovima poput "Rocco i njegova braća" i "Gospodarica igre".

Borba sa zdravstvenim problemima

Godine 2019. Delon je pretrpeo moždani udar, što je bio samo početak njegovih zdravstvenih problema. Poslednjih godina života borio se sa teškom bolešću - rakom. Iako je njegovo zdravstveno stanje bilo izazovno, Delon je nastavio da bude inspiracija mnogima širom sveta svojom hrabrošću i neumornim duhom.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Alen Delon je važio za jednog od najvećih zavodnika

Legat jednog od najvećih glumaca svih vremena

Alen Delon ostavio je neizbrisiv trag u svetu filmske umetnosti. Njegov šarm, harizma i talent su obeležili generacije, a njegove uloge su postale klasici savremene kinematografije. Delon je bio više od samo glumca - bio je simbol, ikona stila i sinonim za eleganciju.

Reakcije javnosti

Vest o Delonovom preminuću potresla je javnost širom sveta. Fanovi su se opraštali od legendarnog glumca putem društvenih mreža, deleći svoje omiljene momente iz njegovih filmova i izražavajući tugu zbog gubitka jednog od najvećih filmskih talenata.

Alen Delon nije bio samo glumac - bio je simbol jedne epohe, ikona koja je ostavila neizbrisiv trag u svetu filma. Njegovo nasleđe će živeti zauvek kroz njegove filmove i uticaj koji je imao na filmsku umetnost. Delon će ostati upamćen kao jedan od najvećih glumaca svih vremena, čije je prisustvo na velikom platnu uvek donosilo posebnu magiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading