SKANDALČINA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI! Procurile prepiske Bejbi Lazanje posle HAOSA sa Irskom i Izraelom! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač izdao zvanično saopštenje, ona objavila njihove prepiske!

SKANDALČINA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI! Procurile prepiske Bejbi Lazanje posle HAOSA sa Irskom i Izraelom! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Marko Purić, poznatiji kao Bejbi Lazanja, predstavljao je Hrvatsku na ovogodišnjoj "Evroviziji", na kojoj je osvojio drugo mesto. Nekoliko meseci nakon takmičenja, odlučio je da progovori o dešavanjima "iza kulisa", zbog čega je upao u problem. Naime, njega su napali zbog komentara o irskoj predstavnici Bambi Tag i izraelskoj delegaciji, koje je izneo u jednom podkastu.

Republika

Foto: Credit: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Bejbi Lazanja na Evroviziji

- Kad je bilo između nas i Neme za pobednika, ona je počela da viče: ''Nemo, Nemo!'' I onda su ovi naši iz Srbije: ''Marko, Marko! - prisetio se Lazanja te se složio s voditeljem da je pesma bila loša.

- Nemam problem s takvom muzikom, slušam je, ali ovo... Što je ovo? Ovo nije Merilin Menson - dodao je pa se prisetio trenutka kad je nastala drama u bekstejdžu.

- Skoro sam umro od smeha, išli smo na taj flag prajd, ovo je prvi put da pričam to javno, ali nije ništa loše... Stojimo u redu i tišina i, valjda, su stajale Irkinja i Grkinja i valjda je neko snimao, mislim da iz izraelske delegacije, Irkinju. E kad je ona počela da vrišti: ''Nemojte me snimaaaati!!!

- Besna ko besan pas i govori da je ovo festival ljubavi i mira. Krenuo sam da grizem usnice da ne počnem da se smejem. Govoriš da je ovo festival ljubavi i mira, a peniš se ko pas. Pa su pobegli ona, Nemo i ko još... U tu neku Tihu sobu pa su tamo plakali. Bože dragi, drama, ono, na Evroviziji smo - ispričao je.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Bambi Tag, irska predstavnica

Zatim se osvrnuo i na izraelsku delegaciju.

- Ne poznajem taj osećaj, ne znam zašto su se toliko uzrujali oko izraelske delegacije. Nisu oni bili neugodni, bar ono što sam ja video. To što su oni nju snimali... Tamo svako svakog snima, kamere su stalno upaljene. Meni je samo bilo smešno kako je vikala da je ovo mir i ljubav - rekao je on, a prenosi "Večernji list".

Mnogi su optužili pevača da je dao podršku Izraelu, zbog čega se hitno oglasio.

- Neću okolišati, moram da odgovorim jer to dugujem evrovizijskoj zajednici. Mislio sam da ne moram to da govorim onlajn, ali sad vidim da je nastala zabuna pa da kažem. Osuđujem delovanje izraelske vlade. Poginjem glavu pred Palestinom i palestinskim žrtvama. U molitvama su mi svaku noć pre spavanja. Učiniću sve što mogu da pomognem žrtvama - poručio je on putem Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Bejbi Lazanja se pravda da nije podržao Izrael

Međutim, njegovi komentari su posebno zasmetali irskoj predstavnici Bambi Tag, koja ga je javno osudila zbog izjava na njen račun, a on joj se nakon toga izvinio.

- Videla sam video na kom si rekao da sam besna kao pesam i da si pričao o tome šta se desilo sa Izraelom. Nije se desilo tako kako si opisao, trebalo bi da budeš oprezniji sa svojim rečima i možda nežniji u budućnosti - napisala mu je Bambi i objavila prepisku.

- Hej, Bambi, izvini zbog kasnog odgovora. Mislim da si u pravu - trebalo bi više da razmišljam i da budem nežniji. Izvini ako sam te uznemirio - odgovorio joj je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Razgovor Bambi Tag i Bejbi Lazanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mumi

17.08.2024 12:44

Lep primer prevrtljive,snishodljive, bez stava osobe.