STALONE OBJAVIO FOTKU U KUPAĆIM GAĆAMA! Čestitao supruzi rođendan i pokazao kakav je DASA! MREŽE GORE!

Autor:

Zabava

15.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac javno se obratio supruzi Dženifer i uputio joj nežne reči uz nekoliko fotografija iz mladosti.

STALONE OBJAVIO FOTKU U KUPAĆIM GAĆAMA! Čestitao supruzi rođendan i pokazao kakav je DASA! MREŽE GORE!

Foto: PICJER / Zuma Press / Profimedia

Posle bračnih brodoloma, afera s drugim ženama, a onda i pomirenja glumac Silvester Stalone javno je uputio nežne reči svojoj supruzi Dženifer Flavin. Slavni glumac, koji se proslavio ulogom boksera u filmu "Roki", čestitao je svojoj dragoj rođendan na poseban način, te je uz emotivne reči objavio i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija iz mlađih dana.

Jedna je privukla posebnu pažnju budući da na njoj Stalone pozira pored supruge na jahti samo u kupaćim gaćama. Njegovo mišićavo telo dolazi do izražaja, a glumac je na ovoj fotografiji bio u najboljoj formi, te je pokazao kakav je dasa nekad bio.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/officialslystallone

 

- Srećan rođendan mojoj supruzi Dženifer! Ja i naša deca mislimo da si apsolutno neverovatna. Volimo te zauvek - napisao je glumac u objavi na Instagramu, koja je za kratko vreme prikupila više od 300.000 lajkova.  

Inače, ovo je glumcu treći brak. Par se upoznao 1988. godine, kada je njoj bilo 19, a njemu 42 godine. Njihova ljubav je prošla kroz razne izazove i doživeli su mnoge uspone i padove. Rastajali su se zbog njegovog neverstva. Stalone i Dženifer su se rastali 1994. godine nakon što je ona saznala da je Silvester vara sa supermodelom Dženis Dikinsom. Njegova ljubavnica je tada zatrudnela i verovalo se da je glumac otac, ali je DNK test pokazao da dete nije njegovo.

 

 

Stalone i Flavinova su se venčali godinu dana kasnije i dobili tri ćerke.

Šuškanja o problemima u braku počela su kad je glumac prekrio tetovažu svoje supruge i umesto nje stavio tetovažu psa, a nagađanja su potvrđena kad je Dženifer 2022. godine, nakon 25 godina braka, podnela zahtev za razvod braka. Međutim, uspeli su da reše sve bračne probleme i ostali su zajedno.

I posle svega usledila je ovakva objava na društvenim mrežama zbog koje je svaka žena poželela da pored sebe ima jednog Silvestera Stalonea.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading