"ONA JE MOJ KUMAŠIN i VOLI MOG MUŽA": Anđelka Prpić na prelep način čestitala rođendan Mandinoj udovici!

Autor:

Zabava

25.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anastasija Anja Mandić juče je proslavila rođendan.

"ONA JE MOJ KUMAŠIN i VOLI MOG MUŽA": Anđelka Prpić na prelep način čestitala rođendan Mandinoj udovici!

Foto: instagram.com/andjelkap

Da prava prijateljstva postoje i u sferi šoubiznisa pokazuju Anđelka Prpić i Anastasija Anja Mandić, koje neguju iskren i topao odnos prepun ljubavi i poštovanja. Udovica slavnog glumca Milorada Mandića Mande (1961-2016) juče je proslavila rođendan, a Anđelka je svojoj kumi na poseban način čestitala veliki dan.

Glumica je bila kreativna, pa je napravila poseban snimak od njihovih zajedničkih fotografija koje sve do sada nisu viđene u javnosti. U opisu snimka je svojoj prijateljici jasno stavila do znanja koliko je voli.

 

 

Ona me voli. Ona me čuva. Ona me vodi na more. Ona voli moju decu, muža, psa i moje prijatelje. Ona je najbolja mama. Ona je tu. Uvek. Ona zna da je obožavam. Ona je moj Kumašin. Srećan mi kumin rođendan - napisala je Anđelka, na šta joj je Mandićeva odgovorila:

- Ljubavi moja! Potrešćeš ovu ženu u godinama! Volim!

Slavljenica Anja je svojevremeno otkrila da se prijateljstvo s Anđelkom rodilo tokom rada na sitkomu "Andrija i Anđelka".

- I od tada, shvatile smo da nas vezuje uzajamno poštovanje, podrška i ljubav. Ja sam njoj igrala kumu u seriji. Tako da je naše kumstvo tako nastalo, a u život se prelilo prijateljstvo. Dakle, mi se nismo registrovale kao kume, ali smo suštinski veoma povezane. Kao i moj uzak krug prijateljica i ona je jedna od mojih najvećih podrški, kako profesionalna, tako i privatna - rekla je Anja svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading