ZAVIRITE U GALA PROSLAVU ROĐENDANA! Milica Pavlović u HALJINI SA ŠLICEM DO KUKA dočekuje goste, a ovaj detalj OSTAVLJA BEZ DAHA!

Autor:

Zabava

11.08.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A da li ste znali i koliko godina pevačica puni?!

ZAVIRITE U GALA PROSLAVU ROĐENDANA! Milica Pavlović u HALJINI SA ŠLICEM DO KUKA dočekuje goste, a ovaj detalj OSTAVLJA BEZ DAHA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Večeras se u luksuznom prestoničkom hotelu održava proslava 33. rođendana popularne pevačice Milice Pavlović. Nakon prethodnih raskošnih proslava na Kalemegdanu i vili na Dedinju, Milica je ovog puta izabrala prestižni hotel kao mesto za obeležavanje svog rođendana. Ekskluzivne fotografije koje imate prilike da pogledate u galeriji otkrivaju da je bašta hotela pretvorena u rajski ambijent sa dekoracijom u beloj boji, sa zlatnim detaljima i visokim svećnjacima koji pružaju raskošnu atmosferu.

Stilska elegancija i glamur

Svečana večera i žurka okupiće oko 100 zvanica, koji će uživati u raskošnoj dekoraciji i glamuroznom ambijentu. Video-bimovi će smenjivati snimke atraktivne pevačice sa njenom novom, kratkom frizurom, dok će muzika doprinositi celokupnom ugođaju. Svečanost je dizajnirana sa stilskom elegancijom koja odražava Miličin sofisticirani ukus i prefinjenost.

Luksuzna zabava za počasne zvanice

Iako gosti tek pristižu, očekuje se da će počasne zvanice večeras uživati u nezaboravnoj zabavi sa slavljenicom, koja je za ovu priliku odabrala pripijenu crnu haljinu dubokog prpreza. Ova proslava obećava luksuznu i uzbudljivu noć ispunjenu glamurom i sjajem, prateći Miličinu nespornu reputaciju kao kraljice stila i elegancije na domaćoj estradi.

Proslava važnog datuma Milice Pavlović u luksuznom hotelu obećava da će biti spektakularna i nezaboravna, sa svim elementima raskošne i glamurozne zabave koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Moćna simbolika broja 33

Simbolika broja 33 izuzetno je zastupljena. Ovaj broj je, prvenstveno, duboko usađen u uverenja hrišćanskih naroda, pošto je prema tvrdnjama Isus Hrist imao 33 godine, kada je raspet na krst, veruje se 33. godine nove ere. Ovom broju mnogi daju na značaju kada govore o anđeoskim brojevima i porukama koje nam šalju božanske sile, a takođe se boj 33 vezuje i za neke druge simbole o kojima će biti reči.

Iako se ne može sa sigurnošću govoriti o točnom datumu raspeća Isusa Hrista zbog nedostatka podataka, ipak se može približno izračunati kada se taj ključni događaj u ljudskoj istoriji mogao desiti. Poznato je da je Isus razapet u petak prije jevrejskog praznika Paše, a prema verovanjima, to je bio petak, 3. april 33. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading