MILJENIK ŽENA SLAVI ROĐENDAN! Spreman je za novo životno poglavlje, a ovo je njegova najveća želja!

Autor:

Zabava

31.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić je napunio 34 godine.

MILJENIK ŽENA SLAVI ROĐENDAN! Spreman je za novo životno poglavlje, a ovo je njegova najveća želja!

Foto: Promo

Milan Marić, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca mlađe generacije, danas proslavlja 34. rođendan. Glumac se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i iskoristio lik legendarnog holivudskog glumca Džeka Nikolsona da zahvali prijateljima na iskrenim čestitkama.

- Hvala vi sviju - napisao je Marić u šaljivom tonu.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/eugensmesni

 

Diplomirao je glumu na fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Biljane Mašić, igrao u nekim od najpopularnijih domaćih filmova i serija i, s vremenom, obezbedio sebi mestu na samom vrhu liste omiljenih glumaca u Srbiji. Marić je nedavno otkrio da bi sada, kada je ostvario uspeh na poslovnom planu, želeo da isti postigne i na privatnom, te da s nestrpljenjem iščekuje da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

Svoju porodicu zamišljam kao srećnu. Mislim da je porodica organizam koji se razvija i menja, a ne datost, tako da porodica znači ogroman rad svih, s ciljem da budemo srećni - rekao je popularni glumac u intervjuu za hrvatski Story i dodao da "priželjkuje devojčicu".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Publika ga je zavolela kao Lazara Stanojevića u seriji "Državni službenik", opasnog kriminalca Luku Jovanovića u "Besi", a najviše kao Tomu u biografskom filmu o pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću. Tumačio je i Žarka Lauševića u seriji "Pad", koja osvetljava ubistvo u podgoričkom lokalu koje se dogodilo u noći između 30. i 31. jula 1993, kada je Laušević ubio dvojicu muškaraca, a trećeg ranio. 

O ljubavnom životu Milana Marića u medijima su se pojavljivale razne spekulacije, a glumac o svojoj intimi nikada nije želeo javno da govori. Povezivali su ga sa mnogiim poznatim damama, mahom starijim od njega. Kako se pisalo, Marić je šest meseci bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić. Povezivali su ga i sa dve decenije starijom Jelenom Pavlović, kao i s kolumnistkinjom Vanjom Bahilj, koja je od njega starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela, a kao poslednja u nizu navodi se Marićeva romansa s Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, koju je upoznao na snimanju filma "Toma". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading