RAZVOD DŽEJ LO I BENA AFLEKA JE NAJVEĆA PREVARA! Poznata kolumnistkinja tvrdi da je sve SMIŠLJENO zarad profita!

Autor:

Zabava

09.08.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima se u medijima raspreda o krahu braka pevačice i glumca, a njima se za to vreme bogatstvo neprestano uvećava.

RAZVOD DŽEJ LO I BENA AFLEKA JE NAJVEĆA PREVARA! Poznata kolumnistkinja tvrdi da je sve SMIŠLJENO zarad profita!

Foto: youtube.com/E channel

Već mesecima svakodnevno se u svetskim medijima piše o razvodu popularne pevačice i glumice Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka. Povodom navoda da je će par staviti tačku na svoj odnos ni jedno ni drugo se nisu oglašavali, a svojim postupcima, poput skidanja burme, dodatno su podgrejali šuškanja da je ljubavi definitivno došao kraj. Ipak, poznata kolumnistkinja Dejli mejla tvrdi da je sve prevara veka, a evo i zašto.

Ben Aflek i Dženifer Lopez trenutno nemaju nameru da se razvode, jer im je u interesu da se priča o njihovom navodnom razvodu nastavi.Publika i dalje pokazuje interesovanje za ovu temu, što je unosno za sve uključene strane, tvrdi Murin Kalahan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kolumnistkinja Dejli Mejla tvrdi da je ovaj razvodi zapravo scenario i da je "najveća prevara ikada". Prema njenim rečima, Aflek i Lopezova namerno produžavaju ovaj postupak kako bi ostvarili profit. 

Ben Aflek je u jednom podkastu izjavio da želi samo da se posveti svom poslu, ali njegovi poslednji filmovi nisu imali veliki uspeh na blagajnama, pa je, prema mišljenju kolumnistkinje, morao da pronađe način da se o njemu priča i piše. Tako njegovo ponašanje, kao što je vožnja motorom s namerno vidljivim prstom bez burme, pokazuje želju za pažnjom.

Republika

Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

 

S druge strane, Dženifer Lopez, koja je poznata po svojim ekscentričnostima, navodno je postavila pravilo da niko u njenoj službi ne sme da je gleda u oči, a takođe je navodno prisvojila velike napojnice koje su zaposleni dobili od Afleka. Nedavno je organizovala rođendansku zabavu na kojoj je sama sebi pevala "Srećan rođendan" i često se pojavljuje u medijima, samo da bi bila viđena.

Dok je priča o njima glavna tema u medijima, prihod od reklama i sponzorstava nastavlja da raste. Ima li istine u ovim navodima Murin Kalahan videćemo u narednom periodu, kada bi ova priča o razvodu trebalo da dobije svoj konačni rasplet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading