"JOŠ ĆE SE ONA UDAVATI": Prvi suprug Dženifer Lopez je ovako govorio o njenom braku sa Benom Aflekom! RAZVOD JE BIO NEIZBEŽAN!

Autor:

Zabava

01.08.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maneken Ohani Noa otkrio je najintimnije detalje o svojoj bivšoj partnerki.

"JOŠ ĆE SE ONA UDAVATI": Prvi suprug Dženifer Lopez je ovako govorio o njenom braku sa Benom Aflekom! RAZVOD JE BIO NEIZBEŽAN!

Foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Pop zvezda Dženifer Lopez ponovo je pred razvodom i drugi put će staviti tačku na vezu s glumcem Benom Aflekom. Dok ova fama mesecima puni novinske stupce danas je stigla i potvrda da je par podneo papire za razvod, te da se čeka zvanično oglašavanje Džej Lo i Afleka. Svojevremeno je pevačicin prvi suprug Ohani Noa progovorio o muzičkoj zvezdi i istakao da je njena priroda takva da se ona nikada ne smiruje i već po njenoj udaji za Afleka bio je ubeđen da je razvod na pomolu!

- Želim sve najlepše njoj i Benu, ali nisam ubeđen da će brak trajati - izjavio je tada Noa za Dejli Miror, pa detaljnije objasnio svoje reči:

Republika

Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Mislim da je ona neko ko će se udavati sedam ili osam puta. Ne mogu da je zamislim kako se smiruje kraj jedne osobe. Ona sebe stalno gura u profesionalnom životu, zato i ima karijeru dugu tri decenije. Ali ona stalno ide dalje i u privatnom životu. 

On je bio sa Dženi u braku samo godinu dana, u periodu između 1997. i 1998. godine, a onda se ona ponovo udala 2001. godine, za Krisa Džada. Taj brak je trajao dve godine. Bila je u vezi sa kontroverznim reperom Pi Didijem, potom i sa Benom Aflekom, kojeg je ostavila i udala se za Marka Entonija sa kojim je dobila dvoje dece.

- Džen obožava da bude zaljubljena, ali budimo realni, pa verila se šest puta. Ben joj je četvrti muž. Ja sam bio prvi, i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Dok smo ležali u krevetu prve bračne noći, rekla je da ćemo zauvek biti zajedno - ispričao je Noa i dodao:

Republika

Foto: GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia

Ohani Noa

Mi smo prijatelji decenijama, ja nisam tamo neki konobar s kojim je ona bila, već sam bio maneken, oženjen najlepšom ženom koju sam ikada video. Postala je megazvezda dok smo bili zajedno, i svi paraziti koji su je okruživali presudili su našem braku. Godinama sam ćutao, hteo sam samo da nastavim svoj život. Ali sada su mi se vratile sve emocije.

Ben Aflek i Dženifer Lopez verili su se krajem 2002. godine, ali su vezu prekinuli pre venčanja, 2004. godine. 

Par se pomirio 2021. nakon 20 godina, a Aflek je u međuvremenu dobio troje dece sa glumicom Dženifer Garner, a pevačica je rodila blizance sa muzičarem Markom Entonijem.

U avgustu 2022. venčali su se na raskošnoj ceremoniji na njegovom imanju u Džordžiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading