DŽEJ LO SLAVILA ROĐENDAN, OD BENA AFLEKA NI TRAGA NI GLASA! Više nema sumnje da je njihov brak PUKAO!

Autor:

Zabava

22.07.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je napunila 55 godina i tim povodom organizovala žurku na kojoj su, između ostalog, bile njena majka Gvadalupe Rodrigez i nećaka, a zabavljala se i glumica Sara Džesika Parker.

DŽEJ LO SLAVILA ROĐENDAN, OD BENA AFLEKA NI TRAGA NI GLASA! Više nema sumnje da je njihov brak PUKAO!

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

Muzička zvezda Dženifer Lopez je proslavila 55. rođendan proteklog vikenda u Hemptonsu, a na zabavi koju je organizovala povodom svog velikog dana jedna stvar je svima upala u oči - među zvanicama nije bilo ni traga ni glasa od Bena Afleka! Ovo je dodatno potvrdilo sumnje da je brak Džej Lo i Afleka definitivno pukao.

Sudeći po fotografijama, može se pretpostaviti da je tema zabave bila hit serija "Bridgerton". Gosti su se pojavili u raskošnim izdanjima.

Pevačicin rođendan je u sredu, ali odlučila je da za svoje prijatelje ekstravagantnu proslavu priredi za vikend. Ona se oko čitave organizacije poprilično potrudila, pa je čak organizovala dolazak kočije, a na dan proslave je objavila fotografiju radujući se rođendanskoj zabavi.

- Danas će biti divan dan. Srećna subota svima - napisala je Dže Lo uz fotografiju na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Na proslavi je viđena njena majka Gvadalupe Rodrigez i nećaka, a zabavljala se i glumica Sara Džesika Parker. Ipak, na vidiku nije bilo Bena Afleka, za kog kruže glasine da već dva meseca živi odvojeno od Dženifer.

Par navodno prodaje i vilu na Beverli Hilsu koja vredi 60 miliona dolara. Kako je TMZ ranije pisao, Džej Lo i Ben su kuću prodavali u tajnosti, ali im to nije uspelo, pa su odlučili da ubrzaju stvar i da javno ponude kuću na oglasima.

Taj luksuzni dom su nedavno renovirali, a u njemu se nalazi 12 spavaćih soba i čak 24 kupatila. Uz kuću je na prodaju i bazen, sportski objekt od 5000 metara kvadratnih, vinska soba, pozorište, frizerski salon...

Republika

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

 

Dženifer i Ben se još nisu oglasili povodom spekulacija o svom razvodu, ali nisu viđeni zajedno u javnosti od 5. juna. Ipak, izvor za Daily mail tvrdi da njihovom braku nije došao kraj.

- Dženifer se nada da će spasiti svoj brak s Benom - objasnio je izvor.

Inače, Dženifer je viđena kako provodi vreme s Benovom decom, a mnogi pretpostavljaju da je to znak kako želi da popravi odnos s glumcem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading