DŽEJ LO I BEN AFLEK SE DEFINITIVNO RAZVODE?! Par prodaje zajedničku luksuznu vilu, od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

12.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici se i dalje ne oglašavaju povodom navoda da se razvode.

DŽEJ LO I BEN AFLEK SE DEFINITIVNO RAZVODE?! Par prodaje zajedničku luksuznu vilu, od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Foto: www.profimedia.rs

Već mesecima ceo svet bruji o odnosu pevačice Dženifer Lopez i njenog supruga glumca Bena Afleka. Nakon što su obnovili vezu čini se da im ponovo ne cvetaju ruže i sve su glasnija nagađanja da su pred razvodom. Iako se njih dvoje još nisu oglašavali tim povodom jedan potez uverio je sve da stavljaju tačku na svoj brak. Džej Lo i Aflek rasprodaju zajedničku imovinu!

Par je svoju vilu na Beverli Hilsu javno stavio na prodaju, a za nju traži vrtoglavih 68 miliona dolara.

Kako je TMZ ranije pisao, Džej Lo i Ben su kuću prodavali u tajnosti, ali im to nije uspelo, pa su odlučili da ubrzaju stvar i da javno ponude kuću na oglasima.

Taj luksuzni dom su nedavno renovirali, a u njemu se nalazi 12 spavaćih soba i čak 24 kupatila. Uz kuću je na prodaju i bazen, sportski objekt od 5000 metara kvadratnih, vinska soba, pozorište, frizerski salon...

Na oglasu su istakli kako su u protekla četiri meseca uložili mnogo novca u renoviranje kuće, koju su kupili prošle godine.

Pre toga Dženifer i Ben su dve godine tragali za savršenim domom u kojem će uživati u ljubavi i zajedničkim trenucima. Tada su kuću platili nešto više od 60 miliona dolara.

Supružnici već neko vreme ne žive zajedno, a Ben je navodno iznajmio kuću u Brentvudu čiji mesečni zakup plaća 100.000 dolara.

I dok javnost gori od želje da sazna šta se dešava između njih dvoje, Džej Lo i Aflek se tim povodom ne oglašavaju niti žele da komentarištu sve ono što se piše u medijima. Jednom prilikom je novinar direktno upitao pevačicu da li se razvodi od Bena Afleka, ali je ona vešto izbegla odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading