ONA GA ŽIVI! Jedna od NAJSTARIJIH glumica na svetu LUMPUJE na jahti s 32 godine mlađim suprugom! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoan Kolins je na Instagramu objavila fotografije s letovanja.

ONA GA ŽIVI! Jedna od NAJSTARIJIH glumica na svetu LUMPUJE na jahti s 32 godine mlađim suprugom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Slavna glumica Džoan Kolins (91), koja se proslavila ulogom Aleksis Karington Kolbi u kultnoj seriji "Dinastija", objavila je fotografije s letovanja na Instagram profilu na kojima se ludo provodi u društvu 32 godine mlađeg supruga.

Jedna od najstarijih glumica na svetu uživa u Sen Tropeu sa suprugom Persijem Gibsonom (59), a par je pozirao na luksuznoj jahti, na kojoj su im se pridružili i njihovi prijatelji. 

- Predivna si, ti baš živiš život. Zaslužila si to - samo je jedan od komentara Džoaninih fanova na ovoj društvenoj mreži. 

Mnogi su joj pisali da izgleda fenomenalno, a jednom prilikom u razgovoru za strane medije glumica je otkrila tajnu dobrog izgleda.

 

 

- Ne idite na dijetu, samo jedite manje. Ako treba da smršate nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuvana jaja i brokoli tri dana. Ako morate grickati, jedite još brokolija. Vežbajte, morate, koliko god to mrzeli - rekla je Kolinsova.

Inače, Džoan je s Persijem u braku od 2002, a glumica je ranije u razgovoru za Foks njuz progovorila o razlici u godinama.

- Bili smo sjajni prijatelji pre nego što smo se venčali. Radili smo zajedno na predstavi. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo da se družimo narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj talasnoj dužini - objasnila je glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading