"ZABORAVIO SAM DA JE MORE SLANO": Radoš Bajić objavio sliku s letovanja, pa otkrio koliko dugo nije bio na odmoru!

Autor:

Zabava

01.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac, reditelj i scenarista trenutno uživa na Jadranu.

"ZABORAVIO SAM DA JE MORE SLANO": Radoš Bajić objavio sliku s letovanja, pa otkrio koliko dugo nije bio na odmoru!

Foto: Promo

Tvorac kultne serije "Selo gori, a baba se češlja" Radoš Bajić oglasio se na svom Instagram profilu i otkrio da je konačno posle više od dve decenije otišao na more. Cenjeni reditelj, glumac i scenarista odabrao je da sa unukom uživa na Jadranu, a sada se javio iz Pirana, grada u Sloveniji.

- Zaboravio sam da je more slano. Više od jedne decenije nisam bio na odmoru. Ne snimam ništa već drugu godinu, pa je moj unuk Aleksandar odlučio da me odvede sedam dana na Jadran. Iskreno - lepo nam je, njemu sa dedom, a meni što sam to dočekao - napisao je Bajić, a potom dobio predlog od jednog pratioca na Instagram da u Piranu poseti Pomorski muzej u kome se nalazi uniforma Sergeja Mašere o kojem bi mogao da snimi seriju.

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

 

Ovaj predlog se Radošu dopao, ali je dodao da "kod nas nema ni volje ni finansijskih sredstava za takav projekat" koji bi on, kako je dodao, radio džabe. To je ponovo pokrenulo temu dodele sredstava Filmskog centra Srbije za snimanje filmova, koja prema odluci komisije ove godine nisu dodeljena Bajiću za film "Čuvar ikone Svetog Đorđa".

S druge strane, sredstva su dodeljena producentskoj kući Zillion film Lazara Ristovskog, pa je usledila Bajićeva poruka svom kolegi sa klase i, kako je rekao, bivšem prijatelju.

- On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asvaltu ispred Skupštine.

… Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan - bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju…

Republika

Foto: ATA Images

 

… Predset godina kasnije sve je otišlo u prah i pepeo, u pohlepu i gramzivost, u bahatost i otklon od svake normalnosti… To više nije čovek koga sam poznavao, čijim uspesima sam se radovao, sa kojim sam delio snove i prelepu mladost…

Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj - čak ni meni? Koji bi sve za sebe? Bože Svevišnji, ako nam uzimaš snagu, sačuvaj nam dušu, obraz i čast…" - napisao je u opisu fotografije koju je objavio.

Na ove oštre reči Ristovski mu je odgovorio da njihovo prijateljstvo treba ostaviti tamo gde mu je mesto - "u dnevniku i ramu prošlosti". 

- Naročito se ne bih bavio time ko je od nas moralniji, humaniji, ili bolji glumac i reditelj. Ljudi se cene i poznaju po delima, a ne po priči. Iza mene stoje i brane me moja dela - rekao je Ristovski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading