SLOBODA SE BAŠKARI U LUKSUZU NA MIKONOSU! Mićalovićka pokazala kako uživa na obali mora, OD PRIZORA ZASTAJE DAH! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica je otkrila delić atmosfere sa letovanja.

SLOBODA SE BAŠKARI U LUKSUZU NA MIKONOSU! Mićalovićka pokazala kako uživa na obali mora, OD PRIZORA ZASTAJE DAH! (FOTO)

Foto: Foto printskrin/instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović

Kristalno čisto more, jahta, dobra knjiga i zvuci talasa... U svemu tome ovih dana uživa glumica Sloboda Mićalović, koja je otputovala sa prijateljima na letovanje. Boba je, sudeći po fotografijama koje je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, odsela u luksuznom kompleksu, a pojedini mediji pišu da cena noćenja u ovom hotelu na Mikonosu iznosi 700 evra.

 

 

Glumica je podelila na svojim društvenim mrežama nekoliko fotografija sa letovanja i tako pokazala delić atmosfere. Otkrila je da se na plaži opušta uz knjigu, ali da se i dobro zabavlja u društvu prijatelja. Biljana Čigoja, osnivač i direktorka Banjaluka festa, menadžerka Belgrade River Festa i Zimske bajke u Beogradu na vodi, Slobodi pravi društvo na odmoru.

Mićalovićeva je nedavno pokazala kako uživa u zalasku sunca koji je posmatrala sa jahte na pučini, a posebno je privukla pažnju fotografijom u kojem je u kupaćem kostimu.

 

 

Glumica je objavila selfi u vidu crnobele fotografije, dok joj je kosa bila mokra, a pogled je sakrila iza tamnih naočara za sunce. Opis uz ovaj redak selfi popularne glumice nije bio potreban.

 - "Kao tinejdžerka", "To su te neke čari divnog leta", "Auuhh, ovde srce hoće da preskoči!", "Svetska, a naša...bravo Bobo", "Prelepa žena i vrhunska glumica" - samo su neki od komentara Slobodnih pratilaca na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading