ONI SU POKAZALI SVOJE "ALATKE" PRED KAMERAMA! Zbog prevelike OBDARENOSTI ovog glumca svi na setu zanemeli!

Autor:

Zabava

30.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi holivudski glumci skinuli su se do gole kože pred kamerama jer je uloga to zahtevala od njih.

ONI SU POKAZALI SVOJE "ALATKE" PRED KAMERAMA! Zbog prevelike OBDARENOSTI ovog glumca svi na setu zanemeli!

Foto: pixabay.com

Mnogi glumci su zbog uloge pokazali svoj ponos pred kamerama, a među njima su neki od najpoželjnijih muškaraca Holivuda. Budući da su uloge od njih zahtevale da se skinu do gole kože, mnoge poznate face poput Roberta Denira, Bena Afleka, Vilema Defoa, Danijela Krejga i drugih zvučnih glumačkih imena nisu se libili da pokažu čime raspolažu.

Republika

Foto: youtube.com/screenshot

Lijam Nison

Lijam Nison skinuo se u filmu "Pod sumnjom" iz 1991. i pokazao svoju zavidnu obdarenost. Njegova bivša supruga Dženis Dikinson otkrila je mnoge detalje iz života u svojoj autobiografiji "No Lifeguard on Duty" , pa se dotakla i svog bivšeg supruga. Nije mogla da ne pomene njegovu "alatku", koju je pohvalila rečima koje svaki muškarac priželjkuje da čuje. Dženis je u knjizi napisala o Lijamu: "On ima najveći penis".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Ben Aflek je mesecima aktuelna tema u svetskim tabloidima zbog odnosa sa svojom suprugom Dženifer Lopez. Sve su glasnije tvrdnje da se par razvodi, a ono što se sasvim sigurno dopalo pevačici kod Afleka jeste njegova obdarenost, koju je pokazao filmu "Nestala" iz 2014. 

Republika

Foto: shutterstock

Robert De Niro

Robert Deniro (80) ponosno je prošetao golišav kroz kadar u filmu "Dekica pušten s lanca" iz 2016. i pokazao da može da stane na crtu i mnogo mlađima od sebe.

 

 

Posebno je zanimljiva priča sa snimanja filma "Antihrist" u kojem je glumcem Viljem Defo,trebalo da se pojavi nag jer je tako pisalo u scenariju. Međutim, reditelj Lars Von Trier odlučio je da će glumcu morati da pronađe dvojnika, jer Defo jednostavno ima preveliku "alatku" koja "nije baš odgovarala" ulozi.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Leonardo Dikaprio

Kolin Farel se skinuo u filmu "Trijaža" iz 2009. godine, a scena prikazuje glumca u kadi. Dovoljno je samo da kažemo da nije bilo dovoljno vode koja bi uspela da prikrije njegov ponos.

Osim sjajnih uloga, Leonardo Dikaprio ima odličnu reputaciju kada je veličina "alatke" u pitanju. Uostalo, sve je pokazao u filmu "Potpuno pomračenje" iz 1995. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading