ZVANIČNO! Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek!

Autor:

Zabava

01.08.2024

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Papiri gotovi pre mesec dana

ZVANIČNO! Razvode se Dženifer Lopez i Ben Aflek!

Foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon višemesečnih spekulacija, potvrđeno je da su Dženifer Lopez i Ben Aflek pred razvodom. Prijatelji para otkrili su za "Daily Mail" da ponovo pokušavaju da se razvedu nakon što je propao poslednji pokušaj pomirenja.

Iako su dokumenti za razvod "završeni, još uvek nisu predati", tvrde izvori za strane medije.

Vest dolazi nakon što je objavljeno da je Ben Aflek kupio novu vilu vrednu 20 miliona dolara u sredu, 24. jula, na dan 55. rođendana Dženifer Lopez.

Prijatelji latino dive ističu da ju je ova iznenadna kupovina "momačkog gnezda" na njen rođendan "duboko pogodila".

- Završili su papire za razvod pre mesec dana, ali čekaju pravi trenutak da ih predaju. Tada će objaviti i zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno za drugo i da su se borili da to uspe, ali da nisu uspeli - rekao je jedan izvor blizak paru.

- Iskreno, na kraju nisu uspeli da dođu do kompromisa. Ono što su ranije imali je nestalo i oboje suto prihvatili - dodao je drugi insajder.

Par je poslednji put fotografisan zajedno 30. marta, od kada su leto proveli odvojeno; Ben je boravio u Los Anđeles, a Lopezova uglavnom na istočnoj obali. Čak su i svoju drugu godišnjicu braka proveli u različitim gradovima.

Inače, kako smo pisali, nedavno se pojavila informacija da je Ben kupio novu kuću u Los Anđelesu.

Lukuzna nekretnina nalazi se u kvartu Pacific Palisades, a za nju je glumac izdvojio 20,5 miliona dolara, piše TMZ.

Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupatila s prostorima za doručak i trpezariju, kao i odvojenu spavaću sobu, radnu sobu, garderobe, prostoriju za kućni bioskop, toalet, gostinjsku kuću i još puno toga.

I sve to ne bi bilo ništa sumnjivo da par nije odlučio da proda kuću u koju su se uselili prošle godine. Za idealnim domom su tragali nekoliko meseci, a uselili se 2023. godine. Za vilu traže neverovatnih 68 miliona dolara, a Aflek već neko vreme živi u iznajmljenoj kući blizu svoje bivše, Dženifer Garner.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading