Najbolja prijateljica Šenon Doerti otkrila potresne detalje o njenim POSLEDNJIM DANIMA! Holi Mari Kombs U SUZAMA: "To je zaista tužan deo"

Autor:

Zabava

23.07.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica poznata po ulozi Pajper Halivel u seriji "Čari" bila je veoma bliska s pokojnom Šenon.

Najbolja prijateljica Šenon Doerti otkrila potresne detalje o njenim POSLEDNJIM DANIMA! Holi Mari Kombs U SUZAMA: "To je zaista tužan deo"

Foto: Mary Evans/Allstar/Kazumi Nakamo / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Svet se s velikom tugom oprašta od glumice Šenon Doerti, koja je preminula 13. jula u 53. godini nakon dugogodišnje borbe protiv raka dojke, a sada je o njenim poslednjim danima progovorila Holi Mari Kombs. Glumica najpoznatija po ulozi Pajper Halivel u seriji "Čari", u kojoj je igrala i Šenon Doerti, bila je najbolja prijateljica preminule glumice.

Ona je otkrila je da Šenon nije verovala da će umreti u ovom periodu godine. Glumica je devet godina bolovala od najtežeg oblika raka dojke.

Republika

Foto: Profimedia

 

Mislim da je uradila sve što je mogla u periodu koji joj je preostao, ali smo verovali da imamo više vremena za još neke stvari - rekla je Kombs kroz suze u emisiji posvećenoj Doerti i dodala:

To je zaista tužan deo. Imali smo velike planove za ovu godinu. Nije mislila da će uskoro otići. Zvuči užasno, kao kliše, ali dok vam se to ne dogodi, uvek mislite da imate više vremena. U grudima mi je praznina i ne mogu da dođem do daha. Nedostaje deo mene - otkrila je glumica. 

Holi Meri Kombs se neposredno posle smrti svoje prijateljice oglasila na Instagramu emotivnom i potresnom porukom u kojoj je, između ostalog napisala: 

- "Otišao je deo mene iako znam tačno šta bi mi sada rekla. Znam tačno i šta bi mi rekla da sada uradim. Znam da će tvoj nemirni duh živeti u meni i mojoj deci koju si volela kao svoju. Oni će hodati sa tvojim osećajem svrhe i ponosa. Biće iskreni i zalagaće se za ono što je ispravno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Combs (@thehmc)

 

Tvoja vatra će živeti u njima i mnogim drugim "začaranima" kojima si pomogla da se podignu. Bila si žestok borac do kraja. Moj najvatreniji šampion. Moj odani zaštitnik. Moj najbolji prijatelj. Naučila si me šta znači porodica. Bila si i bićeš zauvek moja sestra. Volim te."

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading